Vaše názory

Přidat komentář
Lenka Moc díky za kupu super informací z kurzu. Bylo jich opravdu hodně a pomohlo mi to ujasnit si spoustu věcí. Konečně v tom mám jasno a vím, že je potřeba tomu dát trochu té volnosti a nebýt stažená a nepřístupná jako většina makrobiotiků. To je to co jsem chtěla. Udělat si jasno. Teď jen musím lépe nastudovat jednotlivé potraviny a naučit se je správně používat a bude to super. Už začínám šetřit na pekárničku, mlýnek, přírodní matrace apod. Nadchlo mě i to vaše BIO bydlení a jsem opravdu ráda, že jsem si zatím do svého bytu nenakoupila moc věcí, které bych nakonec stejně musela vyhazovat, protože je dnes skoro všechno z průmyslu „nebezpečný odpad“! Švagrová už šetří na pekárničku a mlýnek s námi, a rodiče? Už jsou také nakaženi…! Jinak tempeh byl taky super, takže už se s tou naší partou domlouváme a možná dorazíme na kurzík tempehu už koncem května. Jsou věci, které se nedají odkládat, když už do toho člověk jednou vlítne. Ještě máme nevyřešenou kupu otázek nejen ohledně vaření a pečení chleba, ale i co se týče typů záření, mobilů, bezpečných wifi sítí apod. Hezký den a ještě jednou díky. Bylo to velice inspirativní.
27.3.2015 07:12
Ivona, sanapekarna.cz (Podpora) Dobrý den, děkujeme za komentář. Těší nás, že hodnotíte kurz a informace tamtéž nabyté jako přínosné! 31.3.2015 13:08
Odpovědět
jarda Lze umíchat samostatně těsto v této pekárně? Prosím o odpověď. Děkuji. 22.3.2015 11:18
SANAPEKARNA.CZ Dobrý den, děkujeme vám za dotaz. V domácí pekárně Sana je možné umíchat těsto samostatně. S pozdravem váš tým SANAPEKARNA.CZ 23.3.2015 14:39
Odpovědět
Lidka J. Dobrý den,
mám 3-letého syna s intoleranci lepku, proto bych ráda využila moznosti objednat si bezlepkový kvásek. Poradite mi, prosim, jak na to? Na koho se mohu obrátit? Jsem z Brna.
Dekuji Vám za odpověď.
27.2.2015 10:11
Ivona, sanapekarna.cz (Podpora) Děkujeme za dotaz. Pokud sháníte bezlepkový kvásek, podívejte se na kváskovou mapu http://www.sanapekarna.cz/kvaskova-mapa.html a oslovte někoho z vašeho okolí, kdo tento kvásek nabízí. Pár takových v Brně a okolí opravdu je. Pokud se chcete naučit připravovat bezlepkový kvásek svépomocí, doporučujeme zvážit návštěvu jednoho z našich kurzů, kde vše názorně uvidíte. Příprava bezlepkového kvásku je bohužel trochu složitější.

31.3.2015 13:33
Odpovědět
Věra Ben. Dobrý den, potřebuji péct bezlepkový chleba. Je pro něj vhodná i nejlevnější varianta vaší pekárny? A bylo by možné si u vás objednávat bezlepkový kvásek? Jsme od Svitav. Děkuji a hezký den 25.2.2015 06:38
SANAPEKARNA.CZ Děkujeme za dotaz. Sana pekárna umí i bezlepkové chleby a dokonce v libovolné podobě, protože nemá fixní programy. Kvásek si můžete objednávat, ale určitě by bylo lepší uvážit vhodný kurz, kde se vše snadno naučíte a stanete se nezávislá na ostatních výrobcích. 25.2.2015 14:26
Věra Ben. A pořádáte kurz specializovaný na bezlepkové pečení? K jinému pečení budeme jistě pekárnu využívat taky, ale bezlepkové pečení je pro nás nutnou prioritou. Děkuji moc 25.2.2015 18:18
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Nejdříve musíte zvládnout perfektně klasický chleba a kvásek a pak teprve můžete tvořit ostatní speciality, mezi něž patří i bezlepkové pečivo. To už jsou jen malé rozdíly v technice podobně, jako byste chtěla dělat kváskový mazanec, dort nebo bagety. 25.2.2015 21:55
Odpovědět
Jirka Dobrý den, píšete, že se dají hnětače z těsta vyndat pře kynutím. Všude na obrázcích jsou normální hnětače. Nešlo by udělat hnětač, která by měl delší tyčku až nahoru nádoby, ukončenou třeba kuličkou. Pak by, po prohnětení těsta, stačilo za kuličku vytáhnout hnětače s těsta a nemuselo by se sahat do těsta. 19.2.2015 10:33
SANAPEKARNA.CZ Fyzika se bohužel chová jinak, než by si člověk přál. Udělali jsme nejvyšší hnětače, co bylo možné. 19.2.2015 11:00
Jirka Nemyslel jsem vysoké hnětače. Běžný hnětač, ze kterého by byla tyčka o průměru 4mm v ose otáčení hnětače, ukončená kuličkou, ploškou nebo očkem. Toto zakončení by bylo tak vysoko, aby se dala pekárna zavřít a ukončení bylo nad těstem. Otáčení kulatiny o průměru 4 mm v těstě, by snad pekárnu nezatížilo tolik jako velké hnětače. 20.2.2015 13:26
Odpovědět
Celkem 132 záznamů