Vaše názory

Přidat komentář
Radovan Škorpil Dobrý den, zvažuji nahrazení dosloužilé pekárny ETA Duplica Vital, proto jsem se chtěl zeptat, jaký je rozdíl v kvalitě provedení, jak mechaniky, tak i elektroniky, protože u Ety odešla řídící jednotka a bohužel je v tuto chvíli problém ji sehnat, další věc, která mi vadila bylo plastové sklo ve víku, které se časem prostě zkroutí, rezavějící šroubky, ale motor a mechanika poctivě sloužily to ano, ale přece jen jsem na ní shledal dost dílenských nedodělků + asi ne zrovna kvalitně provedené desky plošných spojů :-(, pokud by neodešla prakticky do věčných lovišť a shánět ND příštích 6 měsíců od ETY se mi bohužel moc nechce, tak bych ji používal dále, ale u vás mě nadchla plná programovatelnost programů a s tím mám ještě jednu doplňující otázku, ohledně aktualizace nebo vývoje programů ? Do jaké míry je reálné, pokud dnes koupím pekárnu, že třeba do roku bude možné získat nějaké aktualizace ?
Děkuji za odpověď
5.2.2015 11:22
SANAPEKARNA.CZ Děkujeme za dotazy. Největší rozdíl je skutečně v programovém vybavení našich pekáren a náš programátor je vyroben u nás a to dokonce v kvalitě asi o 2 třídy vyšší! Když si sjedete na první komentář, máte tam i zajímavé novinky popsané. Navíc i všechny díly máme skladem – tedy i programátory. Protože si jej programujeme sami, můžeme nové aktualizace nabízet-nový programátor byl pro tuto možnost navržen již od počátku a to dokonce jako první na světě. V současných pekárnách už je mnohem dokonalejší verze II. Plastová skla jsme již také řešily a je možné si dokoupit i minerální. Pokud budete chtít i nerezové šroubky, napište které. 5.2.2015 23:50
Odpovědět
Pavlína Dobrý den,jaký je postup (jak dlouho a při jaké teplotě)mají trvat jednotlivé fáze pečení u přípravy chleba ze sypke směsi pro přípravu v domácí pekárně (kdy obsah sáčku se pouze v pekárně smícha s vodou). Děkuji za odpověď Pavlina 21.1.2015 16:14
Pavlína Máme totiž to druhé pečení na 380 stupňů a to bych řekla ze je moc.chleba je potom jak cihla,žádný nadýchany chlebu ke 😢 21.1.2015 17:27
Ota a Petra Reissovi Nebojte, i s tím si Sana poradí. Jen to chce dobře přečíst návod. Čas kynutí neznámých směsí pekárna samozřejmě nezná, ale můžete jej zjistit od výrobce použitého kypřidla nebo směsi. Vše ostatní zůstává stejné. Čas pečení nastavíte přesně tak, že píchnete jehlový teploměr do středu těsta a zjistíte, zda dosáhl asi 95°C. Pak je teprve chleba hotov a v případě zdaru upravte hodnoty v proramu. Nezapomeňte při tom, že úměrně s hmotností těsta měníte i teplotu. Směsi bývají velmi malé a pokud jste nechala nastavení z výroby, muselo ke spálení dojít. Vše je dokonce popsáno v červených rámečkách! Pokud ještě nemáte úspornou skleněnou pokličku, není výsledek tak krásný, ale teplota se pak měří těsně pod horním povrchem. Případně pošlete tel. číslo na reiss@tiscali.cz nebo pořádáme pravidelné kurzy. Tam je možno vše vidět, osahat, očichat i sníst :-)
Jinak 380°C pekárna nemá, tak jde asi o omyl.
21.1.2015 22:16
Odpovědět
Zuzana Kobrlová Dobrý den, dneska mi přišla pekárna. Jsem z ní nadšená. Akorát 2 věci mi u ní chybí. Byla bych ráda, kdyby mě pekárna upozornila, že přestala míchat a hlavně, že skončil program. A ještě by se mi líbilo, kdyby měl program 6 a 7 také míchání. Bylo by dobré, kdybych kvásek mohla v pekárně i umíchat a pak teprve udržovat teplotu. To samé i s jogurtem. 13.1.2015 22:19
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za pochvalu, nevíme ale nic o tom, že by tam takové důležité funkce chyběly. Spíše to vypadá, že máte vypnutý zvuk, nebo jste ještě neprohlédla všechny možnosti nové pekárny. Případně nám napište telefon na reiss@tiscali.cz a rádi vše vysvětlíme. 13.1.2015 23:39
Odpovědět
Jana Dobrý den, přemýšlím o koupi mlýnku na obilí, kde pak seženu kvalitní obilí?
Děkuji.
19.12.2014 20:57
Reiss Určitě žádejte ceníky od Probia a Countrylife. Výhodou je, hlavně u Probia, že můžete zakoupit obiloviny v 5, 10 i 25 kg balení a cenově se dostanete mnohem níže, než v klasickém 1kg balení. Celá zrna se prakticky nekazí. 22.12.2014 23:13
Odpovědět
Michaela Dobrý den, chci se jen ujistit, zda hlavní náplní kurzu je i samotná příprava a pečení chleba. Můj muž si chce především vyzkoušet, jak se to dělá. To je to, proč mu chci ten kurz dát jako dárek k narozeninám. Teorie je samozřejmě důležitá, ale nevíme, zda vůbec ten chleba na kurzu ochutnáme. Také bych nerada, abychom jen seděli 6 hodin v lavici. Díky a mějte se pěkně. MČ 18.11.2014 12:01
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za dotaz, ale zde se určitě nudit nebudete. Nejenže si zde všechny kváskové výtvory (koláče, mazance, pšeničné i žitné chleby) prohlédnete, ale také je budete po celý den ochutnávat, očichávat, prohlížet i osahávat, abyste dostali představu do všech smyslů. Pak teprve máte šanci udělat kvalitní chleba pro kohokoliv (pro děti, pro dospělé, pro sportovce apod.)za pár minut a za pár korun… 18.11.2014 12:05
Odpovědět
Celkem 132 záznamů