Vaše názory

Přidat komentář
Helena Macholánová Prosím, lze od Vás získat i přesný recept na přípravu kvásku v pekárně Sana? Předem děkuji za Vaši odpověď. 9.1.2014 21:09
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Recept na tzv. zavádění kvásku najdete v naší kuchařce. Pokud byste ale chtěla recept i se všema jeho vychytávkama, a hlavně, jak jej připravit za několik sekund, tak to je překvapení pro naše kurzy. 18.2.2014 13:28
Hanka To je hezké, že to je překvapení na Vašich kurzech, jenže já jsem od Pardubic a jet do Plzně, to je docela z ruky, neplánujete třeba ňáké víkendové kurzy ve větších městech? Určitě byh měla zájem. ještě teda nemám domácí pekárnu, stále vybírám, hlavně mě oslovily ty Vaše pekárny, ale ještě se nějak nedokážu rozhodnout pro kterou, která by byla asi tak nejlepší, když samozřejmě nebudu koukat na peníze. Nemohl by jste mi tak trošku poradit? Za informace Vám předem moc děkuji a s pozdravem Hanka 9.5.2014 12:52
Ota Reiss Díky alespoň za uznání. Vzhledem ale k tomu, že jsme jediní v Evropě, kdo se tímto tématem takto podrobně zabývá, pak bydlíte vlastně za rohem. Když jsme dříve jezdili na kurzy do Holadska nebo do Anglie, bylo to úplně za jiné peníze i čas a nedozvěděli jsme se ani polovinu toho, co již dnes máme. Rozhodně se nikde neučí, jak dělat chleba pro děti, dospělé, sportující, nemocné apod. Díky tomu se konečně situace obrátila - dnes už jezdí oni k nám!
Co se týče modelu pekáren, jistě využijete jednu z nerezových verzí bez umělého teflonu, které jsou cenově zvýhodněné. Připravit pak nejlepší chleba za pár minut a doslova za pár korun bez chemie, bude jak v pohádce... nevěříte? Pak už Vám zbývá jen se přesvědčit :-) Jestli chcete, pošlu Vám náš Internetový zpravodaj, kde uvidíte i zázraky, co vše se dá s takovou domácí potravinou dokázat-třeba jak se stát světovým sportovním šampiónem...
9.5.2014 14:03
Odpovědět
Anna Beránková Dobrý den, chtěla bych koupit pekárnu Sana a upřednostnila bych levnější verzi s teflonem, s nerez už je to pro mne moc drahé. Chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na škodlivost teflonu, případně jaká je záruka kvality používaného materiálu u pekárny Sana.
Děkuji
13.12.2013 18:28
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Teflon je karcinogen (jako ostatně skoro všechny umělé plasty) a alespoň v základních potravinách se mu snažíme vyhnout. Pokud opomeneme zdravotní vlivy, v žádném případě na teflonu neušetříte. Jeho opotřebení je poměrně vysoké a opravit zde nelze ani vadné těsnění. Nerez je ocel a dá se říci doživotní. Proto jsme zajistili i možnost výměny těsnění. Tím se stává neuvěřitelně levný a navíc zdravotně nezávadný! Ostatně se podívejte sami:
http://ekonomika.idnes.cz/americane-zaluji-vyrobce-teflonu-dqq-/ekonomika.asp?c=A050720_125931_ekonomika_plz,
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7aYhJWya-fk,
18.2.2014 13:39
Odpovědět
Hanka Dobrý den, v návodu uvádíte, že "Konečně již v této pekárně nemusejí hnětače zůstávat v těstě". Co to znamená? Podle obrázku se nejedná o sklopné háky. 17.11.2013 09:47
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Díky funkci „RYCHLOHNĚTENÍ“ pekárna uhněte i největší těsta za pouhé 2-3 minuty. A to je čas, kdy si snadno počkáte na konec hnětení, abyste je vytáhla. Vytrhávat hnětače z hotového chleba je nehezké a každý hnětač pak poškodí až 4 krajíce! Sklopné hnětače jsou zase náročné na čištění a zanechávají sice mělké, ale větší prohlubně ze spodu chleba. Obě metody vyjímání hnětačů, jak vidíte, jsou tedy dávno překonané. 17.11.2013 09:48
Odpovědět
Tomáš Dobrý den. Rozhoduji se koupit nějakou nerezovou pekárnu, ale přítelkyni nadchlo příslušenství u UNOLDu. Uděláme takové věci i u Sany, která vypadá také velmi zajímavě? Děkuji. 23.9.2013 14:16
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Abychom byli přesnější, Sana má vždy nové programy, stále se vyvíjí a sleduje možnosti, jak vytvořit i nejnovější recepty, které se dnes rychle objevují. Proto jsme ji také vytvořili programovatelnou. A protože má již všechny programy plně nastavitelné (přednastavené se nám neujaly), naprosto jich postačuje i sedm. A jaké další nové výhody přinesla?
• 7 „SUPER“ programů (tzn. nastavení všech programů bez omezení !)
• POPRVÉ možno v této pekárně péci malé i velké chleby (0,5 až 1,7 kg)
• POPRVÉ jsou zde nejpoužívanější programy duplikované
• POPRVÉ jsou zde hodnoty teplot číselné!
• POPRVÉ zde nechybí teploty mezi kvašením a pečením (tj. pásmo cca od 40 do 170°C)
• POPRVÉ je tak možné využívat moderní nízkoteplotní pečení a vaření, pasterizaci apod.
• POPRVÉ je zde digitální termostat pro různá kvašení s vysokou citlivostí po 1°C !
• Dvoufázové kynutí pro tradiční přípravu kvásku a kváskových těst
• Třífázové pečení umožňující vlastní nastavení průběhu pečení
• Ohřev potravin s proměnnými teplotami
• Velký sortiment dodatkového příslušenství v NEREZU !
• Jednoduché „intuitivní“ ovládání shodné pro všechny programy
• POZOR! Je již konečně programovatelná a lze dokupovat nové programy.
17.11.2013 09:27
Odpovědět
Celkem 114 záznamů
<<Předchozí12223Další>>