Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
Ještě bych připojil vlastní zkušenost se zakládáním kvásku. Na poli utrhnout pár klasů, vložit do trochu vody a nechat den stát. Vodu slít do žitné mouky a kvásek se mi vždy chytnul. Jen je třeba před pečením jej alespoň 4 dny dokrmovat. Doporučuji začít péci menší chleba, protože kvásek je tak živý, že mi těsto přeteklo do pekárny. 26.8.2014 16:53
Mlýnek jsem zatím nevyzkoušela, ale nesmírně se na něj a na čerstvou mouku těším.
Krásný zbytek dne a ještě jednou děkuji. Miluš z Lipůvky
25.7.2014 13:21
Včera jsem koupila tempeh a byl asi plesnivý, protože měl na sobě černé fleky. Tak jsem si opět na Vás vzpomněla a docela vážně uvažuji o dokoupení sady na tempeh. S manželem uvažujeme, že si od Vás necháme nainstalovat upgradovaný program, že by to ušetřilo spoustu mačkání knoflíků atd.
Když to shrnu, jsem za pekárničku moc ráda a hlavně vám chci poděkovat, že se snažíte ji stále vylepšovat, a to nejen pekárnu, ale že i předáváte spoustu jiných užitečných informacích a rad, prostě jste skvělí!
Jitka J. s rodinou
13.7.2014 14:21
Dobrý večer, chtěla jsem si koupit pekárnu a ne přístroj na vaření z mouky. Vaše reklama na internetu je naprosto klamavá. Na videu s nerez nádobou a pokličkami má chléb ve finále hnědou barvu. Já mám pouze uvařenou mouku. Že se nedá v nerez nádobě chleba péct, ale pouze vařit, člověk zjistí, až si vše koupí. Pokud má být chléb upečený podle návodu tehdy, když v těstě přesáhne teplota 93°, je to naprostý nesmysl. To je tak sotva uvařený. A.U.
ODPOVĚĎ: Díky za hezký dopis, ale nevím, jestli se tím ptáte, nebo mi chcete vysvětlit Vaše nové teorie. Fyzika totiž říká, že dokud se z chleba nevypaří voda (a té je tam požehnaně), nemůžete přesáhnout 100°C! Ač nesouhlasíte, držíte dle hodnocení zákazníků nejdokonalejší pekárnu t.č. na světě, která byla po 20 let vyvíjena právě v Čechách. A pokud mi ukážete, nebo dokonce uděláte chleba, který je lepší, než udělám v této pekárně, dostanete odměnu 10.000 Kč. Dobrá nabídka? O.R.
Víte co, jste tak drzý, že pekárnu vrátím. Vaše teorie o tom, že chleba nepotřebuje kůrku, jsou naprosto scestné...! A.U.
Zde si paní dovolím poopravit, protože kůrku si lze vyladit pro věk a činnost každého jedince samostatně a to 3-stupňovým pečením. V každém případě se jedná o názorný příklad, jak „ztuhle“ vypadají orgány i myšlení člověka, který silné vypečené kůrky zbožňuje! O.R. 13.7.2014 14:41
Preji hezky vikend. Michal M.
3.5.2014 11:49