Vaše názory

Přidat komentář
Andrej Ahoj, pisi par detajlu, jak jsem dopadl pri prvnim peceni s novou pekarnou.
1. poprvy jsem mlel na vlastnim mlynku,
2. delal jsem mensi chleba 300gr vody/420gr mouky
3. pouzil jsem tvuj trik a sice ze jsem uterku polozil po upeceni pod parní poklicku
4. i kdyz jsem mel obavy, prekvapilo mne, ze i napoprve mne chleba vypadnul z nereznadoby uplne sam
5. myslim ze chleba ma celkem dobrou konzistenci....
6. stred se po promacknuti vraci zpatky tak jak si rikal ze by mel
7. chutove mne take prijemne prekvapil
8. Takze spokojenost a nevim, proc si tu lide porad stezuji, ze nemohou udělat dobry chleb nebo ze nejde z nereznadoby ven.
8.12.2018 20:33
Odpovědět
Dana Pekný deň, pekárničku Sana mám zatiaľ 1 deň, tak sa s ňou iba zoznamujem :-) Keďže by som chcela z domácnosti vylúčiť mikrovlnku, chcem sa opytať ako môžem pekárničku využiť namiesto mikrovlnky, napr. pri ohreve jednej porcie.
Inak už so skušala upiecť prvý chlebík, zatiaľ z priemyselneho droždia, ale aj tak bol výborny.
Kurzy pečenia, asi na Slovensku neusporiadavate však?
ĎaKujem krásne a teším sa na každodenné využívanie pekárničky :-)
5.12.2018 07:54
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za dotazy, ale protože jsou odpovědi rozsáhlejší, raději zavolejte nebo pošlete mail. Texty, obrázky případně videa pošleme všem, kdo si o ně napíše: www.minipekarny.cz 6.12.2018 11:37
Odpovědět
Míra Jak dlouho trvá, prosím, upečení mazance cca z 600g mouky (jen pečení)?
Děkuji!
2.12.2018 13:52
Ota a Petra Reissovi Zde jsou velké rozdíly. Zda budete péci zdravě či nezdravě, zda budete používat parní pečení, nízkoteplotní pečení apod. Vše už Sana pekárna umožňuje. Jde tedy o 1 až 3 hodiny. www.minipekarny.cz
3.12.2018 11:18
Odpovědět
Lada Plecitá S pekárnou chceme do budoucna pracovat velmi často, téměř na denní bázi. 1.12.2018 09:44
Odpovědět
Andrej Dobrý den. Uz si ten vas chleba delam, no... asi 4 týdny. A tohle je zajimava nahoda – mam totiž 6 mesicu problemy s plotenkou a bolesti v bederni pateri a zadne masaze ani mastičky nepomohly - dokonce jsem se nemohl ani poradne ohnout atd... No a asi 3 tydny po tom, co jsem zacal jist vas chleba (a zadne jine pecivo uz nekupuji), tak se mi vse zlepsilo asi o 80%. Kazdy říká, ze to s tim nemuze souviset, a ze jde jen o náhodu. Me se tomu take nechce moc verit, protoze se to ani me nezda logicke. V kazdem pripade je to zajimava nahoda. A co, je to vlastne fuk cim a proc a jak to všechno je. Hlavne, ze uz zada neboli! Sice nemam moznost jak to prokazat, ale i to je mi fuk! V kazdem pripade ma pro me vase pekarnicka mnohonasobne vetsi hodnotu – dokonce uvazuji jeste o druhe, protoze bych chtel vyuzit všechny jeji funkce! Andrej 3.10.2018 13:55
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za uznání. Chleba je totiž pevná složka stravy, jíme ho nejčastěji a proto nám „postaví“ i nejpevnější tkáně jako svaly, srdce, páteř apod. A že to není logické? Ale ano, je, protože to záhadné „fluidum“ ve vašem chlebu je matematika v podobě výpočtů, kolik vody, soli, pevných složek apod. pro vaše pevné tkáně (tedy i páteř) máte mít. Tak dobrou chuť přejí Reissovi a Sana
3.10.2018 14:01
Odpovědět
Celkem 116 záznamů
<<Předchozí12324Další>>