Vaše názory

Přidat komentář
Vladimíra Danyová Měla jsem několik let obyčejnou pekárnu.Rozhodla jsem se,ze chci zdravé pečení,ale jak jsem nadšeně přistupovala k Vaší nové pekárně Sana,tak ted co pečení,to slzy... absolutně nemůžu přijít na to,proč mi nejde chleba vyklopit.Je jak přilepený ke spodku nerezové formy.Pokaždé ho tahám po kousíčkách... uz jsem formu i vymazala a je to stejné 😢😢😢 26.4.2019 12:43
Ota a Petra Reissovi A proč místo pláče nezvednete telefon? Nebo nepřijedete na kurz? Netvrdíme, že musí každému chleba hned vyjít, můžete přehlédnout i důležitou informaci v návodu, ale znáte ještě jinou firmu, která s Vámi, třeba na zavolání, problém hned vyřeší? Zde je: www.minipekarny.cz 28.4.2019 15:42
Vladimíra Danyova Dekuji za odpověď,jsem z Karlových Varů.Kde se prosim dozvím plán vašich kurzů... velmi ráda přijedu 😉,protože mi to stále nejde😢 1.5.2019 13:11
Ota Reiss Na titulní straně v tom napsaném webu je ten telefon na zavolání.
2.5.2019 14:44
Vladimíra Danyová Po několika dnech důkladného studia o chlebu jsem se dopracovala k luxusně vyklopenému kváskovému chlebu...Děkuji Vám Riesovi,byla jsem na chleba moc rychlá a telefonovat jsem se trochu styděla.Mám strašnou radost a to i díky Vám...... 13.5.2019 09:17
Odpovědět
Olga Bláhová Dobrý den, před cca 3 lety jsem si pořídila Sana pekárnu v hodnotě přes 8 tis.Kč. Pekla jsem v ní pouze chléb,
a to opravdu párkrát. Pokud by měl někdo zájem o koupi této pekárny, můžete mi kontaktovat. Cena dle dohody.
25.1.2019 12:24
Jana Jonášová Dobrý den,
Který typ pekárny máte? Má nerez nádobu? A jaké má příslušenství? Díky za odpověď třeba přímo na e-mail janaj.jns@gmail.com. Děkuji Jana Jonášová
2.2.2019 10:38
Iva Dobrý den, pokud pekárnu stále ještě prodáváte, budu také ráda za informace - jaký je to typ a jaké má vybavení. Díky moc, Iva 4.2.2019 10:11
Odpovědět
Miroslav Klimeš Chystáme se na pečení chleba, zatím jsme několikrát pekli náš oblíbený mazanec. :-) 23.1.2019 09:15
Odpovědět
Jarda Dobrý den pane Reissi. Nevím, jestli je můj první chleba dobře nakynutý, ale má velké póry a chutná mi jako perník. I konzistenčně je to takové měkké, ale pružné. Také vidím, jak obrovský rozdíl je mezi chlebem, který jsem tvořil já, a chlebem po vašem kurzu. Internet je skutečně plný mýtů a blábolů. Ani mí kamarádi totiž u takového "internetového" pečení dlouho nezůstali - chuť i konzistence byla proti vašemu chlebu hrozná! Děkuji za všechny informace. 16.1.2019 15:28
Odpovědět
Jana Herrmannová 2x týdně peču chleba, raději menší a za 3 dny se sní, vychytala jsem si svůj kváskový recept. Tempeh naopak dělám jinak, protože se mi o pekárny nevejdou 2 misky, jsme 5 členná rodina a sníme za týden tmpe vmnožstv 2 misek a ne dodávané jedné, ale dvě tem nejdou umístit. A jednou týdně dělám amasaké, ale i to už umím bez trvale zapnuté pekárny, takže vlastně mě to nastartovalo, ale na vše ji nevyužívám, když nemusím spotřebovávat elektřinu, tak používám neelektrické postupy. Dělám v ní i polévku z pečené zeleniny. 9.1.2019 12:33
Dana Dobrý den Jano, prosím můžete mi zaslat na mail senoda@seznam.cz Váš recept na kváskový chleba, včetně postupu pečení? Ať dělám co dělám nejde mi chleba vyklopit. Děkuji moc 15.1.2019 21:59
Ota a Petra Reissovi (Podpora) Zdravíme a jen pár technických poznámek.
1.) 2 misky do pekárny jdou umístit úplně přesně a je možné je dokoupit-viz návod.
2.) Elektřiny se bát nemusíte, protože pekárna má tak malou spotřebu, že to ani nepoznáte! Na velký chleba spotřebujete jen 2Kč a na ohřívání sýrů, amasaké apod. se vejdete do 1 Kč.
3.) A také nezapomínejte, že dobrý chleba musí vyjít pouze z mouky a vody - i kvásek je jen nakvašená mouka s vodou. Chuť dělá hlavně koření a konzistenci "pekařskost" mouky, druh obilí a způsob pečení. Kdo ještě u nás nebyl na kurzu, pro toho jsou obvykle takové informace tabu.
16.1.2019 15:42
Odpovědět
Celkem 123 záznamů
<<Předchozí12325Další>>