Vaše názory

Přidat komentář
Silver a Gabriela Dakujeme za informacie z ponuky kurzov makrobiotiky.No financna situacia a momentalne starosti s riesenim byvania nam ich neumoznuju osobne navstivit. Radi si vsak stale precitame na internete vase mudre rady. Iste poznate vela ludi v tejto oblasti, nemohli by ste nam pomoct zoznamit sa s ludmi s podobnym zameranim na Slovensku a v Cechach? Citime sa prilis osamoteni a caste utoky na nas sposob stravovania od beznych ludi nas vycerpava a brzdi v dalsom rozvoji. Nerozmyslali ste o vytvoreni komunity? Aspon vebovej? Tesime sa na dalsiu spolupracu. 27.3.2015 09:51
Ivona, sanapekarna.cz (Podpora) Dobrý den, jsme rádi, že jsou pro vás informace na těchto stránkách přínosné. Kontakty na komunity bohužel nemáme, ale zvážíme váš návrh nějakou vytvořit. Na internetu lze v současné době určitě na nějaké narazit. Co se týká kurzů na Slovensku, nárazově nějaké připravíme. Sledujte naše stránky. Váš tým SANAPEKÁRNA.CZ 31.3.2015 13:05
Odpovědět
Lenka Moc díky za kupu super informací z kurzu. Bylo jich opravdu hodně a pomohlo mi to ujasnit si spoustu věcí. Konečně v tom mám jasno a vím, že je potřeba tomu dát trochu té volnosti a nebýt stažená a nepřístupná jako většina makrobiotiků. To je to co jsem chtěla. Udělat si jasno. Teď jen musím lépe nastudovat jednotlivé potraviny a naučit se je správně používat a bude to super. Už začínám šetřit na pekárničku, mlýnek, přírodní matrace apod. Nadchlo mě i to vaše BIO bydlení a jsem opravdu ráda, že jsem si zatím do svého bytu nenakoupila moc věcí, které bych nakonec stejně musela vyhazovat, protože je dnes skoro všechno z průmyslu „nebezpečný odpad“! Švagrová už šetří na pekárničku a mlýnek s námi, a rodiče? Už jsou také nakaženi…! Jinak tempeh byl taky super, takže už se s tou naší partou domlouváme a možná dorazíme na kurzík tempehu už koncem května. Jsou věci, které se nedají odkládat, když už do toho člověk jednou vlítne. Ještě máme nevyřešenou kupu otázek nejen ohledně vaření a pečení chleba, ale i co se týče typů záření, mobilů, bezpečných wifi sítí apod. Hezký den a ještě jednou díky. Bylo to velice inspirativní.
27.3.2015 07:12
Ivona, sanapekarna.cz (Podpora) Dobrý den, děkujeme za komentář. Těší nás, že hodnotíte kurz a informace tamtéž nabyté jako přínosné! 31.3.2015 13:08
Odpovědět
jarda Lze umíchat samostatně těsto v této pekárně? Prosím o odpověď. Děkuji. 22.3.2015 11:18
SANAPEKARNA.CZ Dobrý den, děkujeme vám za dotaz. V domácí pekárně Sana je možné umíchat těsto samostatně. S pozdravem váš tým SANAPEKARNA.CZ 23.3.2015 14:39
Odpovědět
Lidka J. Dobrý den,
mám 3-letého syna s intoleranci lepku, proto bych ráda využila moznosti objednat si bezlepkový kvásek. Poradite mi, prosim, jak na to? Na koho se mohu obrátit? Jsem z Brna.
Dekuji Vám za odpověď.
27.2.2015 10:11
Ivona, sanapekarna.cz (Podpora) Děkujeme za dotaz. Pokud sháníte bezlepkový kvásek, podívejte se na kváskovou mapu http://www.sanapekarna.cz/kvaskova-mapa.html a oslovte někoho z vašeho okolí, kdo tento kvásek nabízí. Pár takových v Brně a okolí opravdu je. Pokud se chcete naučit připravovat bezlepkový kvásek svépomocí, doporučujeme zvážit návštěvu jednoho z našich kurzů, kde vše názorně uvidíte. Příprava bezlepkového kvásku je bohužel trochu složitější.

31.3.2015 13:33
Odpovědět
Věra Ben. Dobrý den, potřebuji péct bezlepkový chleba. Je pro něj vhodná i nejlevnější varianta vaší pekárny? A bylo by možné si u vás objednávat bezlepkový kvásek? Jsme od Svitav. Děkuji a hezký den 25.2.2015 06:38
SANAPEKARNA.CZ Děkujeme za dotaz. Sana pekárna umí i bezlepkové chleby a dokonce v libovolné podobě, protože nemá fixní programy. Kvásek si můžete objednávat, ale určitě by bylo lepší uvážit vhodný kurz, kde se vše snadno naučíte a stanete se nezávislá na ostatních výrobcích. 25.2.2015 14:26
Věra Ben. A pořádáte kurz specializovaný na bezlepkové pečení? K jinému pečení budeme jistě pekárnu využívat taky, ale bezlepkové pečení je pro nás nutnou prioritou. Děkuji moc 25.2.2015 18:18
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Nejdříve musíte zvládnout perfektně klasický chleba a kvásek a pak teprve můžete tvořit ostatní speciality, mezi něž patří i bezlepkové pečivo. To už jsou jen malé rozdíly v technice podobně, jako byste chtěla dělat kváskový mazanec, dort nebo bagety. 25.2.2015 21:55
Odpovědět
Celkem 148 záznamů