SÝRY TEMPEH (dle zájmu i sýry NATTO)

SÝRY TEMPEH (dle zájmu i sýry NATTO)

Znovuzavedení tradičních receptů na sýry tempeh se stává zábavou!

Místa a termíny kurzu

V současné době není vypsán žádný termín. Pokud byste měli o kurz zájem, napište na reiss__at__tiscali.cz nebo volejte na +420 608 361 678

Co by měl kurz na sýry tempeh přinést nového?

1. Opravy nedostatků v tradičních receptech

2. Rychlou přípravu sýrů tempeh díky nejmodernější technice

3. Vysokou variabilitu živin díky mnoha novým, přesto tradičním rostlinným sýrům tempeh a natto

4. Ochutnávky tempehu, a to nejen sojového, ale i hrachového, fazolového, rýžového nebo různých tempehových placiček, kuliček, kávy a různých směsí...

5. Výrobu za minimální cenu a maximální kvalitu (výroba u nás se blíží ceně luštěniny!)

6. Možnost odvézt si z kurzu kompletní příslušenství pro rychlou přípravu sýrů

7. Nezávislost na výrobcích, kteří ztratili naši důvěru v důsledku používání pouze sóji (zdravotně diskutabilní luštěniny)! Často také není bio a také ji balí do měkkých plastů! Jak víme, umělé obaly jsou ve spojení s tukem luštěnin rizikové.

8. Navíc zde získáváte okruh přátel, s kterými můžete stále komunikovat i tvořit.

Ohlasy

Nevidomá s nejlepšími výsledky

Tempeh-kurz Tempeh-obiln%C3%A9 vlo%C4%8Dky Dobrý den, posílám slíbené obrázky z mého prvního výtvoru, tempehu ze soji. Kostka má ¼ kg, voní nádherně a chuť má také božskou. Udělala jsem ji dle vaší receptury, smažení s malým množstvím oleje, bylo to skvělé. Vůbec jsem neočekávala, že se to podaří… Prvních 18 hodin se teplota stále střídala od 29 do 31°C a pak začala stoupat, tak jsem otevřela víko a posledních šest hodin stále mírně stoupala, až na 33°. Pak mně to nedalo a zkusila jsem ještě obilný tempeh – i ten se povedl, je moc krásný a mám obrovskou radost – zde je foto krásně bílého rýžového tempehu - je jako “sněhulák“! A jdu dělat další… Současně si rezervuji 2 místa na dalším kurzu na tempeh. Potřebuji se ještě více zdokonalit. Děkuji moc za rady. Pěkný den, (Čtenáře upozorňujeme, že se jedná o „nevidomou“ kuchařku, která přesto dokázala kuchařské zázraky. Z fotografií, které nám poslala, vyzařuje nádherná podívaná a inspirace i pro všechny vidoucí, kteří často nevědí, jak dál…)

Jarmila G., Havířov
20.5.2017
Tempeh děláme po kurzu skoro denně

Dobrý den, srdečně vás zdravíme z Pardubic. Tempeh děláme po kurzu skoro denně - nemůžeme si ho vynachválit. Už jsme objednali i jedničkové pekařské šarže obilí a vaříme je v menším poměru… Takže děkujeme moc za informace, posunuly nás o kus dopředu. Až budete plánovat další termíny kurzů (teoretické, chleba, otužování), dejte prosím vědět. Hezký den,

Sylvie + Rosťa M.
16.9.2017
Pekárnička Sana místo mikrovlnky

Děkuji za přísun zpráv a informací. Tiše slintám, kdykoliv vidím tempeh a podobné tradiční potraviny. Snad vyprosím den dovolené, abych mohla konečně někdy dorazit. Mikrovlnka poletí pryč a budu mít alespoň místo na novou pekárničku SANA s programem na sýry tempeh. Děkuji moc.

Jana S.
5.11.2017
Moc jsem si na osmaženém tempehu pochutnal

tempeh sma%C5%BEen%C3%BD- PŘED KURZEM: Děkuji za zaslání pekárničky i za kváskovou kulturu. Pekárnička Sana je boží !!! Už jsem si v ní upekl první malý kváskový chlebík. Sice ho nemám tak hezký jako Vy, ale byl moc dobrý, mňam, mňam. Také se přihlašuji na kurz chleba a výroby tempehu. To tedy čubrním, tolik druhů sýrů tempeh! Dodnes jsme znali jen sojový a vy už děláte přes dvacet druhů! Máte to skutečně propracované. A postupně mě čekají i další dobrůtky jako slady amasaké, jogurty atd… A PO KURZU: Děkuji za bezva informace na kurzu tempeh. Mám za sebou teprve první - ze sóji. Po 17 hodinách jsem nevěřícně koukal, jak ušlechtilá plíseň s neuvěřitelnou rychlostí roste a pak také, jak neuvěřitelně dokáže vyvíjet teplo. Tempeh vypadal bezva..., moc jsem si na lehce povařeném a po té osmaženém tempehu pochutnal. Jinač, mám zájem i o další informace. Mějte se hezky.

Pavel V.
3.12.2017
SÝRY TEMPEH (dle zájmu i sýry NATTO)

SÝRY TEMPEH (dle zájmu i sýry NATTO)

Znovuzavedení tradičních receptů na sýry tempeh se stává zábavou!

Na váš email budou zaslány podrobné informace. V případě potřeby nás můžete kontaktovat na reiss__at__tiscali.cz, nebo +420 608 361 678

Kurz: SÝRY TEMPEH (dle zájmu i sýry NATTO)

1x 1 500,- Kč
1 500,- Kč