Pečení kváskového chleba a kv. specialit: TENTOKRÁT DOHODOU A OSOBNĚ: reiss@tiscali.cz

Pečení kváskového chleba a kv. specialit: TENTOKRÁT DOHODOU A OSOBNĚ: reiss@tiscali.cz

Poznejte úžasné možnosti tradičního pečiva a kvásku

Místa a termíny kurzu

V současné době není vypsán žádný termín. Pokud byste měli o kurz zájem, napište na reiss__at__tiscali.cz nebo volejte na +420 608 361 678

A CO JE U NÁS MOŽNÉ VIDĚT, SLYŠET I OKUSIT?

-- Co je chléb a čemu říkají chléb různé národy?

-- Historie a vývoj kváskového chleba u nás i různých národů.

-- Co je mýtus a co realita?

-- Jak se připravují chleby pro děti, dospělé, nemocné nebo sportující?

-- Lze připravit dobrý kváskový chléb jen z mouky a vody?

-- Jak připravit zdravý chléb rychleji, než doběhneme pro nezdravý do obchodu?

-- A další zajímavosti, které jste jistě ještě neviděli, neslyšeli ani neochutnali…

Ohlasy

Dvě pekárničky už nestačí

Ahojky, tak se mi podařilo po vašem kurzu upéci chlebík bez parní pokličky - brrrrr, vůbec to nebylo ono, protože jsou ty chleby bez páry suchota. Prostě pára je ve vaší Saně bezkonkurenční. Dnes už peču kváskové chleby včetně bezlepkových v našem krámečku na přání. Den předem si zákazníci objednají chleba jaký potřebují a druhý den si ho vyzvednou. Já myslím, že mi dvě pekárničky do kuchyně nebudou stačit - hlavně abych stačila pak já…

Bioteta
25.2.2018
Úplne to prekročilo všetky naše očakávania

413%2Cobil%C3%AD%2CminiCesta naspäť bola rýchla a bez problémov. Dúfam že mi v hlave ostane ešte dosť informácií z kurzu aby som chlebík zvládla. Kvások už zvládol prvé rozmnoženie, teraz kysne druhý stupeň. Starosť mi robí zohnať dobré obilie, zatiaľ kupujem v bioobchodoch 1 kg za cca 1.30 EUR čo je oproti 16 KČ dosť prehnaná suma. Nemohli by ste mi náhodou poslať, kde kupujete to dobré obilie? Inak Ešte raz by som chcela poďakovať za super kurz, ubytovanie aj varenie, úplne to prekročilo všetky naše očakávania. Určite sa ešte stretneme na tempeh kurze.

Špetková z Bratislavy
11.6.2018
Je-li žák připraven, mistr se dostaví

Velmi jsem spokojen s vašimi kurzy - na Váš pěti hvězdičkový servis a technologie jen tak někdo nemá. Dlouho jsem hledal někoho, kdo by mi mohl ukázat směr, co se týče přístupu k jídlu v každodenním životě v našich krajích, ale jak říká staré asijské pořekadlo: "Je-li žák připraven, mistr se dostaví".

Pavel S.
9.7.2018
Pekárnička Sana je už v každodenním zápřahu

Dobrý den, pekárnu mám doma už nějaký ten pátek a je to skvělé. První chleby sice nebyly úplně nej, ale nyní po vybalancování správných poměrů a pečení je chleba výborný. Také první chleby šly hůře vyklopit, ale teď vypadnou z nerezové formy hladce. Myslela jsem, že pekárnu budu po každém pečení ukládat, ale to se vůbec nevyplatí, protože je stále v zápřahu - buď se peče chleba, těsto na "rohlíky" nebo jiné těsto na "sladké" koláče, slad amasaké nebo sýry či jen jogurt. Děkuji za vše.

Jitka Ch.
19.8.2018
Přátelé prosí o chleba pečený v páře

Dobrý den, chtěla bych si objednat ještě jedno příslušenství na pečení chleba v páře, jak jsem na vašem kurzu tuto novinku u pekárničky Sana zakoupila. Když u mě přátelé ochutnají chleba, tak jim chutná a prosí mě, abych jim doplňky pro parní pečení objednala také. Prostě chleba v páře je mnohem chutnější a zdravější.

Jana T.
10.9.2018
Základ kurzu je naučit se vybírat vhodné druhy obilí

Dobrý den pane, ještě jednou Vám chci poděkovat za kurz, díky kterému opravím mnoho chyb, které jsem doposud při pečení chleba dělal. Moc se těším na výrobu TEMPEHu, který mi u Vás moc chutnal. Velmi mne překvapila informace o nevhodnosti špaldy pro přípravu chleba. Byla mi totiž diagnostikována intolerance na gliadin obsažený v přešlechtěné pšenici a špalda mi byla doporučena jako vhodná náhrada právě proto, že se jedná o prastarou odrůdu. Informace, které jsem zatím nalezl o pšenici dvouzrnce, vypadají nadějně, snad bude možné, abych jí špaldu nahradil bez negativních dopadů na mé zdraví. Před kurzem Vám ještě zašlu objednávku příslušenství a doplňků, které bych si rád odvezl z kurzu právě na výrobu tohoto "tempeh sýra". Děkuji a přeji příjemný den.

Daniel
21.10.2018
Kurz jako start pro vývoj základních potravin v rodině

Dobrý večer, stále pokračujeme ve vývoji pečiva. Posílám fotky rohlíčků a chlebíčků, jak se nám vedou. Kdybyste znal termíny a témata kurzů, napište, ať se můžeme přihlásit. Zdravíme a brzy na viděnou.

Marie Š.
4.11.2018
S nízkoteplotním pečením už není problém vyklopit chleba i z nerezu

Zdravím a chleba se po kurzu povedl skvele. Musim vám uprimne dat zpetnou vazbu - povedl se skvele a to i s vyklopením z nerezu, coz pricitam technice doparení... A protoze byly tri rano, nechala jsem to tak az do sedmi, trochu trnouc, zda pujde vyklopit. A PARADNE. Na pocest jeho povedeni jsme ho snedli na posezeni... skoro... no, to ho udelalo trochu nezdravym, ale to vypilujeme. A jezto jedeme pryc na tyden a s rodinou, pecu s sebou uz treti…

Jana T.
4.11.2018
Pečení kváskového chleba a kv. specialit: TENTOKRÁT DOHODOU A OSOBNĚ: reiss@tiscali.cz

Pečení kváskového chleba a kv. specialit: TENTOKRÁT DOHODOU A OSOBNĚ: reiss@tiscali.cz

Poznejte úžasné možnosti tradičního pečiva a kvásku

Na váš email budou zaslány podrobné informace. V případě potřeby nás můžete kontaktovat na reiss__at__tiscali.cz, nebo +420 608 361 678

Kurz: Pečení kváskového chleba a kv. specialit: TENTOKRÁT DOHODOU A OSOBNĚ: reiss@tiscali.cz

1x 0,- Kč
0,- Kč