Sana
Menu opener
  • E-shop
  • Recepty
  • Magazín
  • Kurzy
  • Diskuze a komentáře

Magazín

Aktuální informace nejen o pečení chleba
Sana pekárna

Celozrnná, žitná, kukuřičná: dá se chutně nahradit bílá mouka?

...aneb stručný průvodce světem mouky.

Všeho moc škodí a platí to i o mouce. Nejezte pořád jen bílou, ale dejte šanci i jiným (a zdravějším) variantám. Podívejte se, jaké máte možnosti.

domácí pekárna Sana

Jste si jistí, že doma nepečete z molů nebo myšího trusu?

...proč se zajímat o původ mouky nebo instatní směsi, kterou používáte při pečení.

Zdravý životní styl stojí na detailech. I na takových, jakým je na první pohled výběr mouky nebo předem připravené směsi při domácím pečení chleba. Naše otázka tedy zní - víte, z čeho pečete?

chleba ze supermarketu - sanapekarna.cz

Test chlebů ze supermarketu

... už druhý den byly některé na vyhození

Redaktorka serveru Vitalita Kateřina Kolářová se rozhodla otestovat, jak jsou na tom s trvanlivostí chleby z našich supermarketů.

domácí pekárna Sana

Tajemství složení nebaleného pečiva

...od ledna 2015 bude povinností uvádět složení u nebaleného pečiva!

Zaujal nás další díl pořadu A dost!, tentokrát věnovaný tématu složení nebaleného pečiva. Dozvíte se v obchodě, co obsahuje váš oblíbený chléb?

chleba bezlepkový-kvásek-rýže-kukuřice-p-

Bezlepkový chléb konečně 100% BIO !

Štěstí nebo výsledky letité práce se Sanou?

Když jsme nedávno představili výhody bezlepkového kvásku z deproteinované pšenice, netušili jsme, že může být i v tradiční kvalitě bio a zadarmo.

  • O chlebu
  • vše
  • O chlebu
  • Domácí pekárna
  • O moukách
  • Zdravé jídlo

Mohlo by vás zajímat:

  • Kvalitní odšťavňovače ovoce a zeleniny
  • Kamenné obilné mlýnky
  • Vodní filtry pro domácnosti
  • Mouka, voda, sůl

    Mouka, voda, sůl a droždí nestačí.

    ...Dnešní rohlíky obsahují i více než 30 látek!

    Výhody, které nám přinášejí neustále plné regály levného a na pohled pěkného pečiva, jsou bohužel vykoupeny množstvím přísad, které se do něj přidávají.

    Zobrazit článek
  • domácí pekárna Sana

    Jste si jistí, že doma nepečete z molů nebo myšího trusu?

    ...proč se zajímat o původ mouky nebo instatní směsi, kterou používáte při pečení.

    Zdravý životní styl stojí na detailech. I na takových, jakým je na první pohled výběr mouky nebo předem připravené směsi při domácím pečení chleba. Naše otázka tedy zní - víte, z čeho pečete?

    Zobrazit článek
  • 09-eoluce,obilí,zelenina-

    Obiloviny jako „nejinteligentnější“ potravina všech dob

    Obiloviny, zelenina a luštěniny jsou "lidské" potraviny

    Z evolučního vývoje života na Zemi je patrné, že nejsložitější a tím i nejdokonalejší strukturu buněk a genů má člověk, obiloviny a částečně zelenina! Chceme-li se tedy fyzicky i mentálně vyvíjet, musejí tyto potraviny tvořit hlavní část našeho jídelníčku!

    Zobrazit článek
  • chleba ze supermarketu - sanapekarna.cz

    Test chlebů ze supermarketu

    ... už druhý den byly některé na vyhození

    Redaktorka serveru Vitalita Kateřina Kolářová se rozhodla otestovat, jak jsou na tom s trvanlivostí chleby z našich supermarketů.

    Zobrazit článek
  • teflon_pánev-

    Chemička DuPont čelí opakovaným žalobám kvůli škodlivosti teflonu

    ...mají spotřebitelé skutečně důvod být znepokojeni?

    Chemička tvrdí, že jejich nádobí je zdravotně nezávadné a od začátku roku 2015 navíc zavádí šetrnější způsob výroby. Znamená to, že se teflonu definitivně nemusíme bát, nebo jsou tu nějaká ale?

    Zobrazit článek
  • domácí pekárna Sana

    Test domácích pekáren

    ...která pekárna vám usnadní kváskové pečení?

    Podívejte se na video pořadu A dost! na TV Stream. Jan Tuna otestoval několik pekáren a došel k zajímavým závěrům.

    Zobrazit článek
  • clanek pecivo

    Zdravé celozrnné pečivo? Supermarkety nevedou!

    ...Co je tmavé, nemusí být celozrnné a už vůbec ne zdravé.

    Myslíte si, že celozrnné pečivo je všechno to, které je tmavé a posypané semínky, a že je ho tedy jak vidno všude dost? Omyl!

    Zobrazit článek
  • Ota v TV

    Jaké jídlo zvýší výkon, které dodá sílu a po čem hrozí úraz?

    ...zjistěte, co jíst, abyste ve zdraví doběhli dál a uzvedli víc.

    Po pohance trhnete rekord v posilovně, po ovsu zase na běžecké dráze. Tělo totiž přejímá vlastnosti potravin, které jíme.

    Zobrazit článek
  • chleba bezlepkový-kvásek-rýže-kukuřice-p-

    Bezlepkový chléb konečně 100% BIO !

    Štěstí nebo výsledky letité práce se Sanou?

    Když jsme nedávno představili výhody bezlepkového kvásku z deproteinované pšenice, netušili jsme, že může být i v tradiční kvalitě bio a zadarmo.

    Zobrazit článek
  • Fígly s pečivem

    Fígly s pečivem

    ...od srpna 2015 už budeme mít v obchodech jasný přehled o tom, které pečivo je čerstvé.

    Další z dílů pořadu A dost! se opět věnuje pečivu a jeho označování v obchodech. Myslíte si, že pečivo označené jako čerstvě upečené je skutečně čerstvé? Jak staré vlastně může být?

    Zobrazit článek
  • Sana pekárna

    Celozrnná, žitná, kukuřičná: dá se chutně nahradit bílá mouka?

    ...aneb stručný průvodce světem mouky.

    Všeho moc škodí a platí to i o mouce. Nejezte pořád jen bílou, ale dejte šanci i jiným (a zdravějším) variantám. Podívejte se, jaké máte možnosti.

    Zobrazit článek
  • domácí pekárna Sana

    Tajemství složení nebaleného pečiva

    ...od ledna 2015 bude povinností uvádět složení u nebaleného pečiva!

    Zaujal nás další díl pořadu A dost!, tentokrát věnovaný tématu složení nebaleného pečiva. Dozvíte se v obchodě, co obsahuje váš oblíbený chléb?

    Zobrazit článek
Hledáte něco konkrétního?
Pokud ani tady nenajdete, co hledáte, kontaktujte nás na cz__at__eujuicers.com, nebo +420 776 584 237
domácí pekárna Sana

Kurz pečení chleba

Chcete vědět hned, jak na to?

domácí pekárna Sana videonávody a recepty

Videonávody a recepty

Podívejte se, jak jednoduše se dá připravit chutné a zdravé jídlo

domácí pekárna Sana logo

O značce Sana

Na naší pekárně pracujeme více než 20 let!

kvásková mapa evropa

Kvásková mapa

Kvásek lze dnes sehnat téměř na každém rohu. Podívejte se na kváskovou mapu.

Kontakt

Mipam bio s.r.o.
Rudolfovská 11
370 01 České Budějovice
IČO: 25150286
DIČ: CZ25150286
Zelená linka: +420 800 110 990
Telefon: +420 386 351 961
Mob. telefon: +420 776 584 237
Fax: +420 386 351 961
EMAIL: info__at__sanapekarna.cz

Magazín

  • O chlebu
  • Domácí pekárna
  • O moukách
  • Zdravé jídlo

Otevírací doba

Pondělí - Čtvrtek

8:00 - 16:00 hod

Pátek

8:00 - 13:00 hod

Sobota - Neděle

zavřeno

Kde nás najdete?


Zvětšit mapu

  • English
  • Slovensko
  • Italiano
  • Magyarország
  • Polska
  • Україна
  • Česky
Obchodní podmínky
Vyrobil: INSPIRE CZ s.r.o.
www.sanapekarna.cz
© 2013-2019 Sana Smart Bread Maker
Soubory cookie používáme, abychom zajistili co nejlepší prohlížení našich webových stránek. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Rozumím