Vaše názory

Přidat komentář
Laďa Chlebu zdar,
zakoupili jsme si pekárnu de-luxe včetně kvalitního mlýnku na obilí a po asi měsíci nevydařených chlebů mi zavolal pan Reiss a během asi hodinového rozhovoru mi vysvětlil principy pečení. Hned druhý den jsme upekli super chleba, který z nerezové nádoby po upečení snad i trochu vyskočil:)
Velmi dobrý tah, zkontrolovat si, zda uživatel provozuje zařízení správně a je s ním spokojený. Dělá potom totiž dobrou reklamu. Palec nahoru:)
Co mne nyní trochu trápí je zdroj obilí. Nemáte nějaký kontakt či nedodáváte dobře pročištěné obilí, ne nutně v bio kvalitě, za rozumnou cenu? (přeci jen celozrnná mouka z obyč pšenice bude násobně hodnotnější, než hladká bio mouka z obilí zalévaného mlékem jednorožce).
Děkuji
Laďa
3.11.2020 20:11
Ota Reiss Díky za pochvalu, ale nemylte se s tou běžnou, byť celozrnnou pšenicí. Ta negarantuje, že není GMO a navíc je trend takové pole před sklizní "ošetřit" chemickým postřikem, který se paradoxně nalepí na tu "zdravou" otrubu. Proto raději připlácíme za bio a to dostanete nejen u nás, ale hlavně v Probio či Countrylife. 7.11.2020 08:24
Soňa Erbanová Kupuji mouku v Probio a ještě mi chybí pekárna s nerez nádobou a tak si ji u Vás objednám. Používám špaldovou mouku a ještě jsem si koupila žitnou chlebovou, tedy snad mám vše. 7.11.2020 22:49
Ota Reiss S těma moukama je to trochu jinak. Případně ještě zavolejte, abyste nenakoupila nevhodné obilí a pak to sypala slepicím jako naše kamarádka. Spojení na mě najdete na www.minipekarny.cz 8.11.2020 23:43
Odpovědět
Kristýna Zdravím a už jsem upekla asi devět chlebů a zfermentovala dvě amasaké. Teprve tedy začínám, ale už teď jsem naprosto nadšená. V pekárničce se mi krásně povedlo i zavést kvásek a jeho množení je prostě radost. Když jsem dřív pekla kváskový chléb, byla to vždy tak trochu sázka do loterie, jaký vlastně bude. Teď mám už od zavedení kvásku všechno pěkně pod kontrolou, takže se i lépe experimentuje. Práce s amasaké to samé. A co teprve až se pustím do domácího jogurtu nebo tempehu! Zkrátka jsme si domů pořídili geniálního pomocníka do kuchyně. Náš denní chléb je nejen lahodný ale i zdravý a za chvíli práce. To se mi jako novopečené mámě opravdu hodí. Teď už jen hledám volný termín na Váš kurz, od kterého si slibuji ještě více. Děkuji za vše, Kristýna 6.8.2020 15:01
Ota Reiss Děkujeme za pochvalu a je vidět, že když se chce, tak to jde. Vzdělávat se je ale potřebné i přesto, že si člověk myslí, že už mu vše jde. Tím spíše se podivujeme, že kurzy nenavštěvují ti, kteří by to potřebovali nejvíce. 6.8.2020 15:07
Odpovědět
Alena Břinčilová Dobrý den, prosím o radu koupila jsem si Vaši pekarnu Sana s nerezovou formou. Po prvním pečeni je mi do breku chleba nejde vyklopit a to jsem prvni pečení postupovala přesně podle zaslaného návodu. Co dělám špatně nevím. Pekárna je dost složitá. B 6.7.2020 13:00
Ota Reiss Jsem rád, že je zde vidět, jak obrovské rozdíly mezi jednotlivými uživateli jsou. Někdo to zvládne hned, někdo za chvíli, někdo po poradě a někdo po kurzu. Necháme se překvapit, kde se stala chyba, až mi zavoláte - pokud chcete rychle, zavolejte. Spojení je na www.minipekarny.cz 7.7.2020 10:02
Odpovědět
Kristýna Dobrý večer, pane Reissi,tak hlásím, že jsem z pekárny unešená. Včera večer jsme s manželem upekli první chleba a dneska ho od rána debužírujeme.
Ten chleba, to je nádhera! Zatím jsme dávali navíc kromě vody, mouky a kvásku kmín a je to lábuž. U toho dalšího vyzkouším i olej, ať je ještě energeticky bohatší, když teď kojím. Také jsem si v pekárničce nechala vykynout těsto na koláč a také spokojenost.
Ty parní pokličky jsou také parádní - předpokládám, že tak jemný byl opravdu právě díky nim. Moc děkuji za perfektní vynálezy.
Mějte se moc hezky a těším se na celý kurz - už jsme tři !
Kristýna
5.7.2020 21:58
Odpovědět
Sylva Sošková 2-3x týdně 25.6.2020 15:23
Odpovědět
Celkem 141 záznamů
<<Předchozí12329Další>>