Zdravý životní styl stojí na detailech. I na takových, jakým je na první pohled výběr mouky nebo předem připravené směsi při domácím pečení chleba. Naše otázka tedy zní - víte, z čeho pečete?
Myslíte si, že celozrnné pečivo je všechno to, které je tmavé a posypané semínky, a že je ho tedy jak vidno všude dost? Omyl!
Když jsme nedávno představili výhody bezlepkového kvásku z deproteinované pšenice, netušili jsme, že může být i v tradiční kvalitě bio a zadarmo.
Z evolučního vývoje života na Zemi je patrné, že nejsložitější a tím i nejdokonalejší strukturu buněk a genů má člověk, obiloviny a částečně zelenina! Chceme-li se tedy fyzicky i mentálně vyvíjet, musejí tyto potraviny tvořit hlavní část našeho jídelníčku!
Výhody, které nám přinášejí neustále plné regály levného a na pohled pěkného pečiva, jsou bohužel vykoupeny množstvím přísad, které se do něj přidávají.