Vaše názory

Přidat komentář
Vladimíra Danyová Měla jsem několik let obyčejnou pekárnu.Rozhodla jsem se,ze chci zdravé pečení,ale jak jsem nadšeně přistupovala k Vaší nové pekárně Sana,tak ted co pečení,to slzy... absolutně nemůžu přijít na to,proč mi nejde chleba vyklopit.Je jak přilepený ke spodku nerezové formy.Pokaždé ho tahám po kousíčkách... uz jsem formu i vymazala a je to stejné 😢😢😢 26.4.2019 12:43
Ota a Petra Reissovi A proč místo pláče nezvednete telefon? Nebo nepřijedete na kurz? Netvrdíme, že musí každému chleba hned vyjít, můžete přehlédnout i důležitou informaci v návodu, ale znáte ještě jinou firmu, která s Vámi, třeba na zavolání, problém hned vyřeší? Zde je: www.minipekarny.cz 28.4.2019 15:42
Vladimíra Danyova Dekuji za odpověď,jsem z Karlových Varů.Kde se prosim dozvím plán vašich kurzů... velmi ráda přijedu 😉,protože mi to stále nejde😢 1.5.2019 13:11
Ota Reiss Na titulní straně v tom napsaném webu je ten telefon na zavolání.
2.5.2019 14:44
Vladimíra Danyová Po několika dnech důkladného studia o chlebu jsem se dopracovala k luxusně vyklopenému kváskovému chlebu...Děkuji Vám Riesovi,byla jsem na chleba moc rychlá a telefonovat jsem se trochu styděla.Mám strašnou radost a to i díky Vám...... 13.5.2019 09:17
Odpovědět
Olga Bláhová Dobrý den, před cca 3 lety jsem si pořídila Sana pekárnu v hodnotě přes 8 tis.Kč. Pekla jsem v ní pouze chléb,
a to opravdu párkrát. Pokud by měl někdo zájem o koupi této pekárny, můžete mi kontaktovat. Cena dle dohody.
25.1.2019 12:24
Jana Jonášová Dobrý den,
Který typ pekárny máte? Má nerez nádobu? A jaké má příslušenství? Díky za odpověď třeba přímo na e-mail janaj.jns@gmail.com. Děkuji Jana Jonášová
2.2.2019 10:38
Iva Dobrý den, pokud pekárnu stále ještě prodáváte, budu také ráda za informace - jaký je to typ a jaké má vybavení. Díky moc, Iva 4.2.2019 10:11
Odpovědět
Jarda Dobrý den pane Reissi. Nevím, jestli je můj první chleba dobře nakynutý, ale má velké póry a chutná mi jako perník. I konzistenčně je to takové měkké, ale pružné. Také vidím, jak obrovský rozdíl je mezi chlebem, který jsem tvořil já, a chlebem po vašem kurzu. Internet je skutečně plný mýtů a blábolů. Ani mí kamarádi totiž u takového "internetového" pečení dlouho nezůstali - chuť i konzistence byla proti vašemu chlebu hrozná! Děkuji za všechny informace. 16.1.2019 15:28
Odpovědět
Miroslav Dobrý den. Pane Reiss, poprosím o zaslání vašeho nového výrobku - keramického grilu i s recepty, až bude v prodeji. Četl jsem Váš poslední zpravodaj a píšete, že je vhodný oves na pružnost. Je mi skoro 60 let a v létě jezdím hodně na horském kole po horách a v zimě běhám na běžkách. Měl bych ten oves přidávat do chleba ve formě vloček, nebo se dá přidávat do placek na grilu? Vaše pekárna funguje znamenitě - peču jeden chleba za druhým… Děkuji za odpověď a mějte se jak sám chcete. S pozdravem Miroslav 5.1.2019 18:59
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za pochvalu a i my jme rádi, že se nám povedl dokončit další výrobek pro zdraví "keramický kontaktní gril" a to dokonce ve dvou velikostech. Jsou poměrně levné a "mini verze" se vejde do "kabelky" a je vhodná i na cesty. A co se týče vlastností ovsa, je to tak jak píšete a v tomto grilu jej připravíte velmi rychle a zdravě. Zdravě proto, že prakticky umí péci i v páře! 5.1.2019 19:10
Ota a Petra Reissovi A zde v 11. minutě je vidět práce s tímto keramickým grilem: https://youtu.be/_2nLP0URcUc 5.1.2019 19:13
Odpovědět
Andrej Ahoj, pisi par detajlu, jak jsem dopadl pri prvnim peceni s novou pekarnou.
1. poprvy jsem mlel na vlastnim mlynku,
2. delal jsem mensi chleba 300gr vody/420gr mouky
3. pouzil jsem tvuj trik a sice ze jsem uterku polozil po upeceni pod parní poklicku
4. i kdyz jsem mel obavy, prekvapilo mne, ze i napoprve mne chleba vypadnul z nereznadoby uplne sam
5. myslim ze chleba ma celkem dobrou konzistenci....
6. stred se po promacknuti vraci zpatky tak jak si rikal ze by mel
7. chutove mne take prijemne prekvapil
8. Takze spokojenost a nevim, proc si tu lide porad stezuji, ze nemohou udělat dobry chleb nebo ze nejde z nereznadoby ven.
8.12.2018 20:33
Dana Andreji, prosím popište mi na mail senoda@seznam.cz přesný postup pečení Vašeho chleba, časy, teploty, atd. Vůbec se mi nedaří vyklopit chleba z formy, děkuji moc, Dana 15.1.2019 21:46
Odpovědět
Celkem 111 záznamů
<<Předchozí12323Další>>