Vaše názory

Přidat komentář
Olga Bláhová Dobrý den, před cca 3 lety jsem si pořídila Sana pekárnu v hodnotě přes 8 tis.Kč. Pekla jsem v ní pouze chléb,
a to opravdu párkrát. Pokud by měl někdo zájem o koupi této pekárny, můžete mi kontaktovat. Cena dle dohody.
25.1.2019 12:24
Jana Jonášová Dobrý den,
Který typ pekárny máte? Má nerez nádobu? A jaké má příslušenství? Díky za odpověď třeba přímo na e-mail janaj.jns@gmail.com. Děkuji Jana Jonášová
2.2.2019 10:38
Iva Dobrý den, pokud pekárnu stále ještě prodáváte, budu také ráda za informace - jaký je to typ a jaké má vybavení. Díky moc, Iva 4.2.2019 10:11
Odpovědět
Jarda Dobrý den pane Reissi. Nevím, jestli je můj první chleba dobře nakynutý, ale má velké póry a chutná mi jako perník. I konzistenčně je to takové měkké, ale pružné. Také vidím, jak obrovský rozdíl je mezi chlebem, který jsem tvořil já, a chlebem po vašem kurzu. Internet je skutečně plný mýtů a blábolů. Ani mí kamarádi totiž u takového "internetového" pečení dlouho nezůstali - chuť i konzistence byla proti vašemu chlebu hrozná! Děkuji za všechny informace. 16.1.2019 15:28
Odpovědět
Miroslav Dobrý den. Pane Reiss, poprosím o zaslání vašeho nového výrobku - keramického grilu i s recepty, až bude v prodeji. Četl jsem Váš poslední zpravodaj a píšete, že je vhodný oves na pružnost. Je mi skoro 60 let a v létě jezdím hodně na horském kole po horách a v zimě běhám na běžkách. Měl bych ten oves přidávat do chleba ve formě vloček, nebo se dá přidávat do placek na grilu? Vaše pekárna funguje znamenitě - peču jeden chleba za druhým… Děkuji za odpověď a mějte se jak sám chcete. S pozdravem Miroslav 5.1.2019 18:59
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za pochvalu a i my jme rádi, že se nám povedl dokončit další výrobek pro zdraví "keramický kontaktní gril" a to dokonce ve dvou velikostech. Jsou poměrně levné a "mini verze" se vejde do "kabelky" a je vhodná i na cesty. A co se týče vlastností ovsa, je to tak jak píšete a v tomto grilu jej připravíte velmi rychle a zdravě. Zdravě proto, že prakticky umí péci i v páře! 5.1.2019 19:10
Ota a Petra Reissovi A zde v 11. minutě je vidět práce s tímto keramickým grilem: https://youtu.be/_2nLP0URcUc 5.1.2019 19:13
Odpovědět
Andrej Ahoj, pisi par detajlu, jak jsem dopadl pri prvnim peceni s novou pekarnou.
1. poprvy jsem mlel na vlastnim mlynku,
2. delal jsem mensi chleba 300gr vody/420gr mouky
3. pouzil jsem tvuj trik a sice ze jsem uterku polozil po upeceni pod parní poklicku
4. i kdyz jsem mel obavy, prekvapilo mne, ze i napoprve mne chleba vypadnul z nereznadoby uplne sam
5. myslim ze chleba ma celkem dobrou konzistenci....
6. stred se po promacknuti vraci zpatky tak jak si rikal ze by mel
7. chutove mne take prijemne prekvapil
8. Takze spokojenost a nevim, proc si tu lide porad stezuji, ze nemohou udělat dobry chleb nebo ze nejde z nereznadoby ven.
8.12.2018 20:33
Dana Andreji, prosím popište mi na mail senoda@seznam.cz přesný postup pečení Vašeho chleba, časy, teploty, atd. Vůbec se mi nedaří vyklopit chleba z formy, děkuji moc, Dana 15.1.2019 21:46
Odpovědět
Dana Pekný deň, pekárničku Sana mám zatiaľ 1 deň, tak sa s ňou iba zoznamujem :-) Keďže by som chcela z domácnosti vylúčiť mikrovlnku, chcem sa opytať ako môžem pekárničku využiť namiesto mikrovlnky, napr. pri ohreve jednej porcie.
Inak už so skušala upiecť prvý chlebík, zatiaľ z priemyselneho droždia, ale aj tak bol výborny.
Kurzy pečenia, asi na Slovensku neusporiadavate však?
ĎaKujem krásne a teším sa na každodenné využívanie pekárničky :-)
5.12.2018 07:54
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za dotazy, ale protože jsou odpovědi rozsáhlejší, raději zavolejte nebo pošlete mail. Texty, obrázky případně videa pošleme všem, kdo si o ně napíše: www.minipekarny.cz 6.12.2018 11:37
Odpovědět
Celkem 110 záznamů
<<Předchozí12322Další>>