Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
zakoupili jsme si pekárnu de-luxe včetně kvalitního mlýnku na obilí a po asi měsíci nevydařených chlebů mi zavolal pan Reiss a během asi hodinového rozhovoru mi vysvětlil principy pečení. Hned druhý den jsme upekli super chleba, který z nerezové nádoby po upečení snad i trochu vyskočil:)
Velmi dobrý tah, zkontrolovat si, zda uživatel provozuje zařízení správně a je s ním spokojený. Dělá potom totiž dobrou reklamu. Palec nahoru:)
Co mne nyní trochu trápí je zdroj obilí. Nemáte nějaký kontakt či nedodáváte dobře pročištěné obilí, ne nutně v bio kvalitě, za rozumnou cenu? (přeci jen celozrnná mouka z obyč pšenice bude násobně hodnotnější, než hladká bio mouka z obilí zalévaného mlékem jednorožce).
Děkuji
Laďa
3.11.2020 20:11
Ten chleba, to je nádhera! Zatím jsme dávali navíc kromě vody, mouky a kvásku kmín a je to lábuž. U toho dalšího vyzkouším i olej, ať je ještě energeticky bohatší, když teď kojím. Také jsem si v pekárničce nechala vykynout těsto na koláč a také spokojenost.
Ty parní pokličky jsou také parádní - předpokládám, že tak jemný byl opravdu právě díky nim. Moc děkuji za perfektní vynálezy.
Mějte se moc hezky a těším se na celý kurz - už jsme tři !
Kristýna 5.7.2020 21:58