Vaše názory

Přidat komentář
Kristýna Zdravím a už jsem upekla asi devět chlebů a zfermentovala dvě amasaké. Teprve tedy začínám, ale už teď jsem naprosto nadšená. V pekárničce se mi krásně povedlo i zavést kvásek a jeho množení je prostě radost. Když jsem dřív pekla kváskový chléb, byla to vždy tak trochu sázka do loterie, jaký vlastně bude. Teď mám už od zavedení kvásku všechno pěkně pod kontrolou, takže se i lépe experimentuje. Práce s amasaké to samé. A co teprve až se pustím do domácího jogurtu nebo tempehu! Zkrátka jsme si domů pořídili geniálního pomocníka do kuchyně. Náš denní chléb je nejen lahodný ale i zdravý a za chvíli práce. To se mi jako novopečené mámě opravdu hodí. Teď už jen hledám volný termín na Váš kurz, od kterého si slibuji ještě více. Děkuji za vše, Kristýna 6.8.2020 15:01
Ota Reiss Děkujeme za pochvalu a je vidět, že když se chce, tak to jde. Vzdělávat se je ale potřebné i přesto, že si člověk myslí, že už mu vše jde. Tím spíše se podivujeme, že kurzy nenavštěvují ti, kteří by to potřebovali nejvíce. 6.8.2020 15:07
Odpovědět
Alena Břinčilová Dobrý den, prosím o radu koupila jsem si Vaši pekarnu Sana s nerezovou formou. Po prvním pečeni je mi do breku chleba nejde vyklopit a to jsem prvni pečení postupovala přesně podle zaslaného návodu. Co dělám špatně nevím. Pekárna je dost složitá. B 6.7.2020 13:00
Ota Reiss Jsem rád, že je zde vidět, jak obrovské rozdíly mezi jednotlivými uživateli jsou. Někdo to zvládne hned, někdo za chvíli, někdo po poradě a někdo po kurzu. Necháme se překvapit, kde se stala chyba, až mi zavoláte - pokud chcete rychle, zavolejte. Spojení je na www.minipekarny.cz 7.7.2020 10:02
Odpovědět
Kristýna Dobrý večer, pane Reissi,tak hlásím, že jsem z pekárny unešená. Včera večer jsme s manželem upekli první chleba a dneska ho od rána debužírujeme.
Ten chleba, to je nádhera! Zatím jsme dávali navíc kromě vody, mouky a kvásku kmín a je to lábuž. U toho dalšího vyzkouším i olej, ať je ještě energeticky bohatší, když teď kojím. Také jsem si v pekárničce nechala vykynout těsto na koláč a také spokojenost.
Ty parní pokličky jsou také parádní - předpokládám, že tak jemný byl opravdu právě díky nim. Moc děkuji za perfektní vynálezy.
Mějte se moc hezky a těším se na celý kurz - už jsme tři !
Kristýna
5.7.2020 21:58
Odpovědět
Katka Dobrý den pane Reiss, v týdnu přišel manžel z práce s tím, že jste mu volal a rozebírali jste naše, ne moc úspěšné pokusy o upečení chleba, a donesl Vámi nadiktovaný návod. Nooo a k věci. Zkusila jsem to s tím, že to bude totéž co už několikrát - ale výsledek mi vyrazil dech!! Nejen, že byl chleba nádherný na pohled, ale také výborný chuťově a dokonce šel i vyklopit z nerez nádoby. Takže velký dík a konečně mám z pekárny a mlýnku tu pravou radost. Děkuji moc a ať se Vám daří!! Katka H. 22.5.2020 13:09
Ota Reiss
Děkuji za takovou poctu, i když máte chleba teprve 1. až 2. generace .
Na našich kurzech už učíme techniky dokonce 3. generace! Máte se tedy ještě na co těšit!
22.5.2020 13:12
Odpovědět
Oldřich Dobrý den, před nějakým časem se nám rozbila stará obyč pekárna Eta tuším a manželka v Tescu chtěla koupit novou, zastavil jsem ji, neboť jsem si vzpomněl, že když jsem hledal kváskový chléb narazil jsem na Sana pekárnu...

Nyní jsem tedy ji šel koupit a narazil jsem na tyto dvě recenze na Heuréce:
1) https://domaci-pekarny.heureka.cz/sana-sbm-standard/recenze/?review=5240016#u5240016
2) https://domaci-pekarny.heureka.cz/sana-sbm-standard/recenze/?review=4161289#u4161289
ta druhá je dosti negativní. Nicméně jsou z roku 2014-15.

Prosím o Vaše vyjádření k negativním bodům, zda byly od té doby vyřešeny a zda opravdu chléb spíše vaří než peče? ;-) Jistě mnoho dalších lidí hledá na Heuréce a napadnou je podobné otázky.

Zdraví

Oldřich z Vysočiny
22.3.2020 20:21
Ota Reiss Děkuji za odkazy a myslím, že když jsou mínusové jen dva asi z 10ti tisíc, tak je to úspěch, ne?
Jestli budete mít zájem dozvědět se více, zavolejte. Telefon najdete na: www.minipekarny.cz

Pojďme na první odkaz. Ne každý dokáže využít naší pekárnu naplno a dobře. Někteří návody nečtou, jiní vše dobře nepochopí a jiní zase nemají štěstí, ale kurzy už dnes nefrčí. Dneska je už naše pekárna o mnoho dál a na kurzech dokonce ukazujeme, jak lze v naší pekárně připravit chleba asi za 5 až 10 minut a to i s kváskem naráz. A ani zde jsme se nezastavili, protože souběžně s tím jsme ohlásili světu, že již v naší malé pekárničce připravujeme chleby 3 generace - tj. o 2 kvalitativní třídy výše, než se prodávají v bio prodejnách. A kdo to hodnotí? Jste to vy zákazníci na našich kurzech.
A co se týče druhého odkazu, tak tu paní známe jako závistivou konkurentku, která se nedokáže smířit s tím, že někdo může být dál než ona a tak lže a plive, kudy chodí. Dokonce nám na vyzvání pekárnu už nikdy nevrátila, a proto jsme ji poslali jedno rčení: Víte, jak zjistíte, že máte nejlepší výrobek? Když ho od vás kupují i největší nepřátelé! A tu její lež najdete např. v tvrzení, že pekárna neumí chleba dopékat a současně přiznává, že jde nastavit po 1 stupni od 20°C až do 230°C. Není to naopak nádhera? Nebo znáte jinou pekárnu, která by to uměla?
A mám ještě jednu poznámku. Spousta lidí se dívá na různé testy hodnocení, aby věděla, jaký výrobek je nejlepší. My jsme ale zjistili, že když nezaplatíte, tak se neumístíte nebo se vůbec do „oficiálních“ testů nedostanete! Proto nejlepší výrobky mohou být právě ty, které v testu vůbec nejsou!
24.3.2020 20:23
Oldřich Děkuji za odpověď. Doporučuji odpověď přidat i pod ty recenze na Heuréce.
Kde máte 10.000 positivních hodnocení? ;-)

Já mám snad už jen jeden dotaz a to, zda lze ve Vaší pekárně upéct i chleba s mírně tvrdší kůrkou či zda to možné není a ani to nedoporučujete?
A co se týče kurzů, tak video kurzy nemáte? Doba je teď taková, že se potkaváme jen přes počítač... má to své plusy a mínusy.

Zdraví Oldřich
6.4.2020 18:58
Ota Reiss Ano, všechno jde, až budou kurzy hotové, napište. Kontakt je na www.minipekarny.cz 7.4.2020 10:16
Odpovědět
Celkem 134 záznamů