Vaše názory

Přidat komentář
Hana Moc se mi líbí Vaše pekárna Sana, líbí se mi zejména, že je multifunkční. Chtěla jsem se zeptat, zda neuvažujete i o jiném barevném provedení, např. v bílé barvě. 22.5.2019 15:25
Ota Reiss Tak napište, jak byste si ji barevně přála. 23.5.2019 15:57
Odpovědět
Vladimíra Danyová Měla jsem několik let obyčejnou pekárnu.Rozhodla jsem se,ze chci zdravé pečení,ale jak jsem nadšeně přistupovala k Vaší nové pekárně Sana,tak ted co pečení,to slzy... absolutně nemůžu přijít na to,proč mi nejde chleba vyklopit.Je jak přilepený ke spodku nerezové formy.Pokaždé ho tahám po kousíčkách... uz jsem formu i vymazala a je to stejné 😢😢😢 26.4.2019 12:43
Ota a Petra Reissovi A proč místo pláče nezvednete telefon? Nebo nepřijedete na kurz? Netvrdíme, že musí každému chleba hned vyjít, můžete přehlédnout i důležitou informaci v návodu, ale znáte ještě jinou firmu, která s Vámi, třeba na zavolání, problém hned vyřeší? Zde je: www.minipekarny.cz 28.4.2019 15:42
Vladimíra Danyova Dekuji za odpověď,jsem z Karlových Varů.Kde se prosim dozvím plán vašich kurzů... velmi ráda přijedu 😉,protože mi to stále nejde😢 1.5.2019 13:11
Ota Reiss Na titulní straně v tom napsaném webu je ten telefon na zavolání.
2.5.2019 14:44
Vladimíra Danyová Po několika dnech důkladného studia o chlebu jsem se dopracovala k luxusně vyklopenému kváskovému chlebu...Děkuji Vám Riesovi,byla jsem na chleba moc rychlá a telefonovat jsem se trochu styděla.Mám strašnou radost a to i díky Vám...... 13.5.2019 09:17
Odpovědět
Olga Bláhová Dobrý den, před cca 3 lety jsem si pořídila Sana pekárnu v hodnotě přes 8 tis.Kč. Pekla jsem v ní pouze chléb,
a to opravdu párkrát. Pokud by měl někdo zájem o koupi této pekárny, můžete mi kontaktovat. Cena dle dohody.
25.1.2019 12:24
Jana Jonášová Dobrý den,
Který typ pekárny máte? Má nerez nádobu? A jaké má příslušenství? Díky za odpověď třeba přímo na e-mail janaj.jns@gmail.com. Děkuji Jana Jonášová
2.2.2019 10:38
Iva Dobrý den, pokud pekárnu stále ještě prodáváte, budu také ráda za informace - jaký je to typ a jaké má vybavení. Díky moc, Iva 4.2.2019 10:11
Odpovědět
Jarda Dobrý den pane Reissi. Nevím, jestli je můj první chleba dobře nakynutý, ale má velké póry a chutná mi jako perník. I konzistenčně je to takové měkké, ale pružné. Také vidím, jak obrovský rozdíl je mezi chlebem, který jsem tvořil já, a chlebem po vašem kurzu. Internet je skutečně plný mýtů a blábolů. Ani mí kamarádi totiž u takového "internetového" pečení dlouho nezůstali - chuť i konzistence byla proti vašemu chlebu hrozná! Děkuji za všechny informace. 16.1.2019 15:28
Odpovědět
Miroslav Dobrý den. Pane Reiss, poprosím o zaslání vašeho nového výrobku - keramického grilu i s recepty, až bude v prodeji. Četl jsem Váš poslední zpravodaj a píšete, že je vhodný oves na pružnost. Je mi skoro 60 let a v létě jezdím hodně na horském kole po horách a v zimě běhám na běžkách. Měl bych ten oves přidávat do chleba ve formě vloček, nebo se dá přidávat do placek na grilu? Vaše pekárna funguje znamenitě - peču jeden chleba za druhým… Děkuji za odpověď a mějte se jak sám chcete. S pozdravem Miroslav 5.1.2019 18:59
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za pochvalu a i my jme rádi, že se nám povedl dokončit další výrobek pro zdraví "keramický kontaktní gril" a to dokonce ve dvou velikostech. Jsou poměrně levné a "mini verze" se vejde do "kabelky" a je vhodná i na cesty. A co se týče vlastností ovsa, je to tak jak píšete a v tomto grilu jej připravíte velmi rychle a zdravě. Zdravě proto, že prakticky umí péci i v páře! 5.1.2019 19:10
Ota a Petra Reissovi A zde v 11. minutě je vidět práce s tímto keramickým grilem: https://youtu.be/_2nLP0URcUc 5.1.2019 19:13
Odpovědět
Celkem 132 záznamů