Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
1.) 2 misky do pekárny jdou umístit úplně přesně a je možné je dokoupit-viz návod.
2.) Elektřiny se bát nemusíte, protože pekárna má tak malou spotřebu, že to ani nepoznáte! Na velký chleba spotřebujete jen 2Kč a na ohřívání sýrů, amasaké apod. se vejdete do 1 Kč.
3.) A také nezapomínejte, že dobrý chleba musí vyjít pouze z mouky a vody - i kvásek je jen nakvašená mouka s vodou. Chuť dělá hlavně koření a konzistenci "pekařskost" mouky, druh obilí a způsob pečení. Kdo ještě u nás nebyl na kurzu, pro toho jsou obvykle takové informace tabu. 16.1.2019 15:42