Vaše názory

Přidat komentář
Jana Herrmannová 2x týdně peču chleba, raději menší a za 3 dny se sní, vychytala jsem si svůj kváskový recept. Tempeh naopak dělám jinak, protože se mi o pekárny nevejdou 2 misky, jsme 5 členná rodina a sníme za týden tmpe vmnožstv 2 misek a ne dodávané jedné, ale dvě tem nejdou umístit. A jednou týdně dělám amasaké, ale i to už umím bez trvale zapnuté pekárny, takže vlastně mě to nastartovalo, ale na vše ji nevyužívám, když nemusím spotřebovávat elektřinu, tak používám neelektrické postupy. Dělám v ní i polévku z pečené zeleniny. 9.1.2019 12:33
Dana Dobrý den Jano, prosím můžete mi zaslat na mail senoda@seznam.cz Váš recept na kváskový chleba, včetně postupu pečení? Ať dělám co dělám nejde mi chleba vyklopit. Děkuji moc 15.1.2019 21:59
Ota a Petra Reissovi (Podpora) Zdravíme a jen pár technických poznámek.
1.) 2 misky do pekárny jdou umístit úplně přesně a je možné je dokoupit-viz návod.
2.) Elektřiny se bát nemusíte, protože pekárna má tak malou spotřebu, že to ani nepoznáte! Na velký chleba spotřebujete jen 2Kč a na ohřívání sýrů, amasaké apod. se vejdete do 1 Kč.
3.) A také nezapomínejte, že dobrý chleba musí vyjít pouze z mouky a vody - i kvásek je jen nakvašená mouka s vodou. Chuť dělá hlavně koření a konzistenci "pekařskost" mouky, druh obilí a způsob pečení. Kdo ještě u nás nebyl na kurzu, pro toho jsou obvykle takové informace tabu.
16.1.2019 15:42
Odpovědět
Kvetoslava Borovičková vubec 7.1.2019 17:30
Odpovědět
Lada Plecitá S pekárnou chceme do budoucna pracovat velmi často, téměř na denní bázi. 1.12.2018 09:44
Odpovědět
Daniel Hajzler 2x týdně 11.6.2018 10:21
Odpovědět
JIří Procházka Pečeme 1 x až 2 x týdně 14.5.2018 14:35
Odpovědět
Celkem 16 záznamů