Vaše názory

Přidat komentář
Jana Kováčíková 2 - 3 krát do týdne 1.5.2017 19:40
Odpovědět
Miroslav Janda Peču chleba pravidelně každý třetí až čtvrtý den. Na další možnosti, jako například sýr, ještě nebyl čas. 10.2.2017 18:35
Odpovědět
Jaromír Efler Pekárna běží každé 3 dny, normální chléb už nekupujeme. 7.2.2017 08:18
Reiss Díky za chválu, první krok už máte za sebou. Pokud byste se ale chtěli přiučit i novým technologiím v pekařském a kuchařském umění a hlavně ve zdravém životě, pak máte možnost ve Špindlu (víkend 13.-14.5.) nebo jednodenní kurz 6.5. v Plzni. Tam se navíc dozvíte jak např. nedělat bio chleba pro infarkt, ale proti infarktu, jak připravovat pečivo aj potraviny pro děti aby nebyly hyperaktivní a agresívní nebo naopak pro dospělé, aby se naopak nestali dětinští nebo slabí. I to jsou hrubé nedostatky oficiálních škol, které na podobné, žel nebezpečné, techniky zapomínají! 26.4.2017 10:04
Odpovědět
Vladimír Klíma 1x týdně 8.1.2017 12:56
Odpovědět
Vladimír Klíma 1x týdně 31.12.2016 15:08
Odpovědět
Celkem 16 záznamů