Vaše názory

Přidat komentář
Zuzana Dobrý den, dostala jsem darem domácí multifunkční pekárnu VITAL 2147...". A tak bych se chtěla zeptat jestli i pro vlastníka této pekárny (a ne pekárny Sana) je možné, a hlavně užitečné, zakoupit vaši kuchařku (pro začátek) a eventuelně se zúčastnit i vašeho kurzu "Pečení kváskového chleba a kváskových specialit". Na internetu jsem se dočetla, že jsou si pekárny hodně podobné, je tomu skutečně tak? :-) Děkuji. 26.2.2014 14:12
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Děkujeme za zájem.
- KURZY si můžete objednat telefonicky i přímo na stránkách u daného kurzu, kde aktuálně vidíte počet volných míst-takže si pospěšte.
- Kuchařka je psaná tak, aby každý mohl udělat kvásek a chléb (i jiné výrobky) i bez jakéhokoliv zařízení. Je ale zřejmé, že pravidelnou přípravu základních potravin bez dobrých programů příliš lidí jistě dělat nebude.
- Podobnou pekárnu vyrábí už dnes mnoho firem, ale za programy na kváskový chléb s přesným nastavením číselných teplot, nízkoteplotním pečením a v neposlední řadě všemi variabilními programy, můžeme děkovat našim programátorům.
- Určitě nebude problém přeprogramovat i tu Vaší. (Všechny novinky Sany máte rozepsané v komentáři ze 17.11.2013)
2.3.2014 23:21
Odpovědět
Ivana Zdravím,mám dotaz trošku odlišný,chci se zeptat, když se háky pečou v chlebu, nejsou zdraví škodlivé? A z jakého materiálu jsou? Děkuji za odpověď. 25.2.2014 11:10
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Protože je v chlebu max teplota 100°C, nevadí to hnětačům zdaleka tolik, jako nádobě, která je vystavená přímému žáru (několik set °C)z topného tělesa. Nerez ocel vydrží bez problému i několik stovek stupňů. Problém je spíše ve vyjímání hnětačů. Ponecháme-li je v těstě, poškodíme část chleba, který odpovídá asi 4 krajícům za každý "vytržený" hnětač. V této pekárně, díky rychlohnětení, hnětače v těstě nenecháváme. 25.2.2014 11:25
Odpovědět
Petr Dobry den, zajimala by mne energeticka spotreba pekarny na jeden chleba. Dekuji 25.2.2014 10:54
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) U velkého chleba jsme spočítali el. výdaje asi 2 Kč - neuvěřitelné. K podobným číslům dospěli i zde: http://domacipekarny.dama.cz/zajimavosti_historie_peceni.php?d=214 25.2.2014 11:06
Odpovědět
Radostová Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kolik cca stojí k dokoupení programy/software?Děkuji za odpovědˇ. 2.2.2014 16:09
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Počítáme i s tímto. Celý programátor stojí 890Kč a samostatný program 250Kč. Jak vidíte, jsme zatím jediní, kdo podporuje nové programy namísto nešetrného zahazování starších přístrojů! 18.2.2014 13:40
Odpovědět
Helena Macholánová Prosím, lze od Vás získat i přesný recept na přípravu kvásku v pekárně Sana? Předem děkuji za Vaši odpověď. 9.1.2014 21:09
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Recept na tzv. zavádění kvásku najdete v naší kuchařce. Pokud byste ale chtěla recept i se všema jeho vychytávkama, a hlavně, jak jej připravit za několik sekund, tak to je překvapení pro naše kurzy. 18.2.2014 13:28
Hanka To je hezké, že to je překvapení na Vašich kurzech, jenže já jsem od Pardubic a jet do Plzně, to je docela z ruky, neplánujete třeba ňáké víkendové kurzy ve větších městech? Určitě byh měla zájem. ještě teda nemám domácí pekárnu, stále vybírám, hlavně mě oslovily ty Vaše pekárny, ale ještě se nějak nedokážu rozhodnout pro kterou, která by byla asi tak nejlepší, když samozřejmě nebudu koukat na peníze. Nemohl by jste mi tak trošku poradit? Za informace Vám předem moc děkuji a s pozdravem Hanka 9.5.2014 12:52
Ota Reiss Díky alespoň za uznání. Vzhledem ale k tomu, že jsme jediní v Evropě, kdo se tímto tématem takto podrobně zabývá, pak bydlíte vlastně za rohem. Když jsme dříve jezdili na kurzy do Holadska nebo do Anglie, bylo to úplně za jiné peníze i čas a nedozvěděli jsme se ani polovinu toho, co již dnes máme. Rozhodně se nikde neučí, jak dělat chleba pro děti, dospělé, sportující, nemocné apod. Díky tomu se konečně situace obrátila - dnes už jezdí oni k nám!
Co se týče modelu pekáren, jistě využijete jednu z nerezových verzí bez umělého teflonu, které jsou cenově zvýhodněné. Připravit pak nejlepší chleba za pár minut a doslova za pár korun bez chemie, bude jak v pohádce... nevěříte? Pak už Vám zbývá jen se přesvědčit :-) Jestli chcete, pošlu Vám náš Internetový zpravodaj, kde uvidíte i zázraky, co vše se dá s takovou domácí potravinou dokázat-třeba jak se stát světovým sportovním šampiónem...
9.5.2014 14:03
Odpovědět
Celkem 148 záznamů