Vaše názory

Přidat komentář
Oldřich Dobrý den,
v návodu k obsluze Sana pekárny je na str. 10 uveden návod jak nastavit pekárnu. Je zde fáze kynutí 2 hodiny při 27C a pak druhá fáze kynutí 2 hodiny při 37C
V stejné příručce na straně 36 je napsané, že má chléb (žitný) kynout 6 ohdin při 27-30 C.
Je to poněkud matoucí. Rozumím, že záleží na více faktorech, ale tedy je tím myšleno, že celožitný chleba kynout do 30C a pšeničný v druhé fázi na 37C?
Děkuji.
18.8.2021 08:40
Ota Reiss U žita nebo nekváskuschopných obilovin jsou vyjímky a proto je základní nastavení pouze pro pšenice. I těch je v nabídce nejméně 5 druhů a to s velmi pestrým výběrem vlastností pro různé použití - sporty, věk, činnost ap. My jsme z receptur přípravy chleba 3. generace už museli žito vyřadit úplně, protože jeho biologické, výživové ani fyzikální vlastnosti neodpovídají kvalitě pro přípravu 3. generace. To vše je vysvětleno i ukázáno ve zmíněném video kurzu který má přes 2 hodiny. Tam na vlastní oči uvidíte fyzikální testy chlebů ze všech obilovin což ještě nikdo nikdy nepředvedl a také dozvíte, proč naprostá většina "prý tradičních" postupů je založena na mýtech, podvodech a zdraví poškozujících postupech. 20.9.2021 09:53
Odpovědět
Ota Reiss K NOVÝM VIDEO KURZŮM na chleba 2.generace nebo úplně nový "super kurz" 3.generace-viz popis níže. KONTAKT: www.minipekarny.cz

Příprava chleba 3.generace má několik výrazných vylepšení a to především ve zdraví, chuti a rychlosti přípravy. Je zajímavé, jak zdánlivě malé změny dokážou zlepšit vlastnosti naší nejdůležitější potraviny ve všech uvedených vlastnostech:

A) 3.generace už rozlišuje přípravu chleba pro fyzicky pracujícího muže, ženu se sedavým zaměstnáním, děti nebo pro sportovce podle druhu sportu
B) Vyřazují se zde např. nevhodné obiloviny a techniky přípravy, které se dosud považovaly za nejlepší, a ve skutečnosti šlo o mýty přežívající staletí
C) Komu by se nelíbilo hnětení trvající asi jedinou minutu, které lze pohodlně zvládnout jediným prstem?
D) Koho by napadlo,že jen chybným mletím zbytečně spotřebujeme na chleba asi o 1/3 více mouky?
I tuto neuvěřitelnou skutečnost jsme přehlíželi celá staletí!
E) Také se dozvíte, jak nejen rozmnožit zavedený kvásek, ale jak jej i zavést.
F) Zlepšil se i zdravotní přínos, protože technologie "3g" již nepoužívá oxidovanou "prachovou" hladkou mouku, která se ve spojení s vodou chová jako lepidlo!
G) A nakonec se znatelně zlepšila i jeho chuť a často se takový chleba hodnotí jako zákusek!

Ve videu najdete ještě další vylepšující překvapení, které dávají jistotu v kvalitní potravinu pro potřeby všech členů rodiny. A to všechno díky novému vědnímu oboru gastrofyzice. KRÁTKÝ NÁHLED: https://www.youtube.com/watch?v=HIQcewFua3M
7.7.2021 15:43
Oldřich Dobrý den,
prosím o odkaz na kurz. Na www.minipekarny.cz jsem odkaz nenašel leda na Váš Youtube kanál.
Kde najdeme ten "super kurz" 3. generace?
Děkuji.
18.8.2021 08:35
Ota Reiss Díky za zájem, informací je už více a pošlu na mail: reiss@tiscali.cz 13.9.2021 11:25
Odpovědět
Helena Již poněkolikáté jsem "upekla" chleba, který je jakoby nedopečený, vůbec nenabyl a je těžký a lepivý. Kvásek jsem dělala přesně podle receptu zde na těchto stránkách a chléb jsem pekla taky podle receptu níže. Pekárnu jsem nastavila podle vzoru, který byl přiložen k pekárně v odpovídajícím
množství. Už nevím, co s tím.
29.6.2021 15:39
Ota Reiss I takové výsledky k nám občas chodí. Pokud ještě tedy nemáte s pečením zkušenosti, doporučuji video-kurz. Jak vybírat pekařské zrno, které obiloviny se na chleba nehodí, jak si udělat funkční kvásek (spousta zakoupených kvásků je podvod a to i z obchodů), kde nakupovat správné ingredience apod. Rád Vám zašlu i nové nastavovací video. Spojení na mě najdete na www.minipekarny.cz 30.6.2021 09:17
Helena Děkuji, ale neměl byste konkrétní radu k mému problému ? 1000,-Kč za on-line kurz se mi nechce dávat, když nevím, zda tam vůbec získám odpovědi na mé dotazy. Myslím, že pekárna byla dost drahá na to, abyste aspoň základní rady udělili zdarma. 1.7.2021 14:20
Ota Reiss Videí na chleba 1. generace je na internetu zdarma spousty, ale bez záruky. Naše kurzy jsou se zárukou - nepovede-li se, druhým pokusem Vás doprovázíme telefonicky a kdyby se i pak nepovedl, peníze dostáváte zpět. Toto jsou naše záruky s kterými se mnozí nechlubí.
Důvodů ale může být stovky a mohu Vám napsat alespoň nějaké: Vadný kvásek, nepekařská mouka, nedopečený chleba, špatná kombinace muk atd.
Jen poznamenávám, já si na prvním chlebu pochutnal až po 10ti letech zkoušení, protože mi to žádný pekař říci nechtěl a nevzdal jsem to ani z důvodu velkých ztrát, protože jsem věděl, že zdraví díky této základní potravině bude nevyčíslitelné! Dnes už máme techniky dokonce 3.generace, kde šetříte nejen zdraví, ale i drahé suroviny! A pokud byste nevěřila, pak ručíme i za naše informace tak, že nepotřebujeme od Vás žádné peníze, pokud nám zaplatíte až z úspor, které díky našim informacím získáte. A už Vám dal někdo lepší garance?
7.7.2021 13:08
Odpovědět
Radka Kohoutová Dobrý den, zakoupili jsme pekárnu Sana standart. Naše 2 pekárna. Velké zklamání, naše první pekárna hravě zpracovávala marcipán i těsto na těstoviny. Pekárna Sana se zastavuje i při míchání hutnějšího žitného chleba. Další šok přišel při pečení. Naše původní pekárna měla kovové víko se sklem tato je plastové a při pečení neskutečně smrdí. Také se manželovi pove Takže sice nepečeme v teflonové formě a na vysokou teplotu otázka je co při pečení dýcháme. Peče dobře, ale to je jediný klad. Za tuto cenu bych si představovala mnohem lepší kvalitu. S pozdravem Radka Kohoutová 21.4.2021 17:30
Ota Reiss Děkujeme za názory. Jste zatím první z několika tisíc velmi spokojených uživatelů, kteří si těchto problémů nevšimli. Pokud jste dle návodu vypálila pekárnu, pak by nás zajímalo, jak může kovový vnitřek s duálními skleněnými okénky zapáchat. Případně zavolejte - číslo je na webu: www.minipekarny.cz 22.4.2021 08:42
Radka Kohoutová Pekárnu jsem koupila již použitou a vzhledem k tomu, že jsem na internetu nenašla, žádné zprávy o inovaci, tak jsem pouze napsala recenzi na Váš výrobek. Skleněné na naší pekárně jsou pouze pokličky na nádobu. Jinak víko je celé plastové a jsem ráda, že jste se vyjádřil k síle pekárny. Neskutečně mě rozčiluje, že chleba je v rozích nerozmíchaný. Dle mého názoru je to velmi nekvalitní předražený produkt. 24.4.2021 15:03
Ota Reiss Plastové sklo skutečně kdysi bývalo, ale to už je skoro 10 let. Těžko tedy radit na takto starý výrobek, který zřejmě neměl ani servis po 5 letech. 26.4.2021 00:54
Odpovědět
Laďa Chlebu zdar,
zakoupili jsme si pekárnu de-luxe včetně kvalitního mlýnku na obilí a po asi měsíci nevydařených chlebů mi zavolal pan Reiss a během asi hodinového rozhovoru mi vysvětlil principy pečení. Hned druhý den jsme upekli super chleba, který z nerezové nádoby po upečení snad i trochu vyskočil:)
Velmi dobrý tah, zkontrolovat si, zda uživatel provozuje zařízení správně a je s ním spokojený. Dělá potom totiž dobrou reklamu. Palec nahoru:)
Co mne nyní trochu trápí je zdroj obilí. Nemáte nějaký kontakt či nedodáváte dobře pročištěné obilí, ne nutně v bio kvalitě, za rozumnou cenu? (přeci jen celozrnná mouka z obyč pšenice bude násobně hodnotnější, než hladká bio mouka z obilí zalévaného mlékem jednorožce).
Děkuji
Laďa
3.11.2020 20:11
Ota Reiss Díky za pochvalu, ale nemylte se s tou běžnou, byť celozrnnou pšenicí. Ta negarantuje, že není GMO a navíc je trend takové pole před sklizní "ošetřit" chemickým postřikem, který se paradoxně nalepí na tu "zdravou" otrubu. Proto raději připlácíme za bio a to dostanete nejen u nás, ale hlavně v Probio či Countrylife. 7.11.2020 08:24
Soňa Erbanová Kupuji mouku v Probio a ještě mi chybí pekárna s nerez nádobou a tak si ji u Vás objednám. Používám špaldovou mouku a ještě jsem si koupila žitnou chlebovou, tedy snad mám vše. 7.11.2020 22:49
Ota Reiss S těma moukama je to trochu jinak. Případně ještě zavolejte, abyste nenakoupila nevhodné obilí a pak to sypala slepicím jako naše kamarádka. Spojení na mě najdete na www.minipekarny.cz 8.11.2020 23:43
Odpovědět
Celkem 145 záznamů
<<Předchozí12329Další>>