Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
množství. Už nevím, co s tím. 29.6.2021 15:39
Důvodů ale může být stovky a mohu Vám napsat alespoň nějaké: Vadný kvásek, nepekařská mouka, nedopečený chleba, špatná kombinace muk atd.
Jen poznamenávám, já si na prvním chlebu pochutnal až po 10ti letech zkoušení, protože mi to žádný pekař říci nechtěl a nevzdal jsem to ani z důvodu velkých ztrát, protože jsem věděl, že zdraví díky této základní potravině bude nevyčíslitelné! Dnes už máme techniky dokonce 3.generace, kde šetříte nejen zdraví, ale i drahé suroviny! A pokud byste nevěřila, pak ručíme i za naše informace tak, že nepotřebujeme od Vás žádné peníze, pokud nám zaplatíte až z úspor, které díky našim informacím získáte. A už Vám dal někdo lepší garance? 7.7.2021 13:08
zakoupili jsme si pekárnu de-luxe včetně kvalitního mlýnku na obilí a po asi měsíci nevydařených chlebů mi zavolal pan Reiss a během asi hodinového rozhovoru mi vysvětlil principy pečení. Hned druhý den jsme upekli super chleba, který z nerezové nádoby po upečení snad i trochu vyskočil:)
Velmi dobrý tah, zkontrolovat si, zda uživatel provozuje zařízení správně a je s ním spokojený. Dělá potom totiž dobrou reklamu. Palec nahoru:)
Co mne nyní trochu trápí je zdroj obilí. Nemáte nějaký kontakt či nedodáváte dobře pročištěné obilí, ne nutně v bio kvalitě, za rozumnou cenu? (přeci jen celozrnná mouka z obyč pšenice bude násobně hodnotnější, než hladká bio mouka z obilí zalévaného mlékem jednorožce).
Děkuji
Laďa
3.11.2020 20:11