Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
new Diorto bag is embellished with Lucky Star's
https://pursev.ru
offer fake outlet for sale brand replicas https://www.espurse.ru/blog/blog_1.htm
https://www.allpurse.ru
cheap Fake Purses get best quality, the Wholesale Replica HandBags https://www.espurse.ru/Handbag-168.html fake wallets
https://pursev.ru/blog/ 4.6.2022 10:38
v návodu k obsluze Sana pekárny je na str. 10 uveden návod jak nastavit pekárnu. Je zde fáze kynutí 2 hodiny při 27C a pak druhá fáze kynutí 2 hodiny při 37C
V stejné příručce na straně 36 je napsané, že má chléb (žitný) kynout 6 ohdin při 27-30 C.
Je to poněkud matoucí. Rozumím, že záleží na více faktorech, ale tedy je tím myšleno, že celožitný chleba kynout do 30C a pšeničný v druhé fázi na 37C?
Děkuji. 18.8.2021 08:40
Příprava chleba 3.generace má několik výrazných vylepšení a to především ve zdraví, chuti a rychlosti přípravy. Je zajímavé, jak zdánlivě malé změny dokážou zlepšit vlastnosti naší nejdůležitější potraviny ve všech uvedených vlastnostech:
A) 3.generace už rozlišuje přípravu chleba pro fyzicky pracujícího muže, ženu se sedavým zaměstnáním, děti nebo pro sportovce podle druhu sportu
B) Vyřazují se zde např. nevhodné obiloviny a techniky přípravy, které se dosud považovaly za nejlepší, a ve skutečnosti šlo o mýty přežívající staletí
C) Komu by se nelíbilo hnětení trvající asi jedinou minutu, které lze pohodlně zvládnout jediným prstem?
D) Koho by napadlo,že jen chybným mletím zbytečně spotřebujeme na chleba asi o 1/3 více mouky?
I tuto neuvěřitelnou skutečnost jsme přehlíželi celá staletí!
E) Také se dozvíte, jak nejen rozmnožit zavedený kvásek, ale jak jej i zavést.
F) Zlepšil se i zdravotní přínos, protože technologie "3g" již nepoužívá oxidovanou "prachovou" hladkou mouku, která se ve spojení s vodou chová jako lepidlo!
G) A nakonec se znatelně zlepšila i jeho chuť a často se takový chleba hodnotí jako zákusek!
Ve videu najdete ještě další vylepšující překvapení, které dávají jistotu v kvalitní potravinu pro potřeby všech členů rodiny. A to všechno díky novému vědnímu oboru gastrofyzice. KRÁTKÝ NÁHLED: https://www.youtube.com/watch?v=HIQcewFua3M 7.7.2021 15:43
prosím o odkaz na kurz. Na www.minipekarny.cz jsem odkaz nenašel leda na Váš Youtube kanál.
Kde najdeme ten "super kurz" 3. generace?
Děkuji. 18.8.2021 08:35
množství. Už nevím, co s tím. 29.6.2021 15:39
Důvodů ale může být stovky a mohu Vám napsat alespoň nějaké: Vadný kvásek, nepekařská mouka, nedopečený chleba, špatná kombinace muk atd.
Jen poznamenávám, já si na prvním chlebu pochutnal až po 10ti letech zkoušení, protože mi to žádný pekař říci nechtěl a nevzdal jsem to ani z důvodu velkých ztrát, protože jsem věděl, že zdraví díky této základní potravině bude nevyčíslitelné! Dnes už máme techniky dokonce 3.generace, kde šetříte nejen zdraví, ale i drahé suroviny! A pokud byste nevěřila, pak ručíme i za naše informace tak, že nepotřebujeme od Vás žádné peníze, pokud nám zaplatíte až z úspor, které díky našim informacím získáte. A už Vám dal někdo lepší garance? 7.7.2021 13:08