Vaše názory

Přidat komentář
bags Check out our replica purses shoulder bags https://www.espurse.ru
new Diorto bag is embellished with Lucky Star's
https://pursev.ru
offer fake outlet for sale brand replicas https://www.espurse.ru/blog/blog_1.htm
https://www.allpurse.ru
cheap Fake Purses get best quality, the Wholesale Replica HandBags https://www.espurse.ru/Handbag-168.html fake wallets
https://pursev.ru/blog/
4.6.2022 10:38
Odpovědět
Petr Mám již několik let mlýnek a 2 pekárny SANA - jednu na chalupě a druhou doma. Kurz jsem před několika lety absolvoval, žitný kvásek úspěšně vedu a pravidelně peču celozrnný chléb. Přesto jsou někdy situace, kdy potřebuji rychle upéci z namleté mouky chléb a chtěl bych použít sušený kvásek prodávaný v sáčcích 15g a trochu droždí. Chápu , že to není z hlediska výživy ideální, ale moje tělo to jednorázově jistě přežije. Nedaří se mi sehnat návord jak pekárnu SANA k tomu nastavit - časy kroků a teploty. Poradíte ? 6.5.2022 09:31
Ota Reiss Díky za dotaz, ale sušený kvásek je polomrtvý, takže jej nikdy nepoužívejte a kvasnice zase agresivní obvykle s GMO technologií. S těmi videonávody jsme už na tom lépe, klidně zavolejte: www.minipekarny.cz 6.5.2022 14:53
Odpovědět
Oldřich Dobrý den,
v návodu k obsluze Sana pekárny je na str. 10 uveden návod jak nastavit pekárnu. Je zde fáze kynutí 2 hodiny při 27C a pak druhá fáze kynutí 2 hodiny při 37C
V stejné příručce na straně 36 je napsané, že má chléb (žitný) kynout 6 ohdin při 27-30 C.
Je to poněkud matoucí. Rozumím, že záleží na více faktorech, ale tedy je tím myšleno, že celožitný chleba kynout do 30C a pšeničný v druhé fázi na 37C?
Děkuji.
18.8.2021 08:40
Ota Reiss U žita nebo nekváskuschopných obilovin jsou vyjímky a proto je základní nastavení pouze pro pšenice. I těch je v nabídce nejméně 5 druhů a to s velmi pestrým výběrem vlastností pro různé použití - sporty, věk, činnost ap. My jsme z receptur přípravy chleba 3. generace už museli žito vyřadit úplně, protože jeho biologické, výživové ani fyzikální vlastnosti neodpovídají kvalitě pro přípravu 3. generace. To vše je vysvětleno i ukázáno ve zmíněném video kurzu který má přes 2 hodiny. Tam na vlastní oči uvidíte fyzikální testy chlebů ze všech obilovin což ještě nikdo nikdy nepředvedl a také dozvíte, proč naprostá většina "prý tradičních" postupů je založena na mýtech, podvodech a zdraví poškozujících postupech. 20.9.2021 09:53
Odpovědět
Ota Reiss K NOVÝM VIDEO KURZŮM na chleba 2.generace nebo úplně nový "super kurz" 3.generace-viz popis níže. KONTAKT: www.minipekarny.cz

Příprava chleba 3.generace má několik výrazných vylepšení a to především ve zdraví, chuti a rychlosti přípravy. Je zajímavé, jak zdánlivě malé změny dokážou zlepšit vlastnosti naší nejdůležitější potraviny ve všech uvedených vlastnostech:

A) 3.generace už rozlišuje přípravu chleba pro fyzicky pracujícího muže, ženu se sedavým zaměstnáním, děti nebo pro sportovce podle druhu sportu
B) Vyřazují se zde např. nevhodné obiloviny a techniky přípravy, které se dosud považovaly za nejlepší, a ve skutečnosti šlo o mýty přežívající staletí
C) Komu by se nelíbilo hnětení trvající asi jedinou minutu, které lze pohodlně zvládnout jediným prstem?
D) Koho by napadlo,že jen chybným mletím zbytečně spotřebujeme na chleba asi o 1/3 více mouky?
I tuto neuvěřitelnou skutečnost jsme přehlíželi celá staletí!
E) Také se dozvíte, jak nejen rozmnožit zavedený kvásek, ale jak jej i zavést.
F) Zlepšil se i zdravotní přínos, protože technologie "3g" již nepoužívá oxidovanou "prachovou" hladkou mouku, která se ve spojení s vodou chová jako lepidlo!
G) A nakonec se znatelně zlepšila i jeho chuť a často se takový chleba hodnotí jako zákusek!

Ve videu najdete ještě další vylepšující překvapení, které dávají jistotu v kvalitní potravinu pro potřeby všech členů rodiny. A to všechno díky novému vědnímu oboru gastrofyzice. KRÁTKÝ NÁHLED: https://www.youtube.com/watch?v=HIQcewFua3M
7.7.2021 15:43
Oldřich Dobrý den,
prosím o odkaz na kurz. Na www.minipekarny.cz jsem odkaz nenašel leda na Váš Youtube kanál.
Kde najdeme ten "super kurz" 3. generace?
Děkuji.
18.8.2021 08:35
Ota Reiss Díky za zájem, informací je už více a pošlu na mail: reiss@tiscali.cz 13.9.2021 11:25
Odpovědět
Helena Již poněkolikáté jsem "upekla" chleba, který je jakoby nedopečený, vůbec nenabyl a je těžký a lepivý. Kvásek jsem dělala přesně podle receptu zde na těchto stránkách a chléb jsem pekla taky podle receptu níže. Pekárnu jsem nastavila podle vzoru, který byl přiložen k pekárně v odpovídajícím
množství. Už nevím, co s tím.
29.6.2021 15:39
Ota Reiss I takové výsledky k nám občas chodí. Pokud ještě tedy nemáte s pečením zkušenosti, doporučuji video-kurz. Jak vybírat pekařské zrno, které obiloviny se na chleba nehodí, jak si udělat funkční kvásek (spousta zakoupených kvásků je podvod a to i z obchodů), kde nakupovat správné ingredience apod. Rád Vám zašlu i nové nastavovací video. Spojení na mě najdete na www.minipekarny.cz 30.6.2021 09:17
Helena Děkuji, ale neměl byste konkrétní radu k mému problému ? 1000,-Kč za on-line kurz se mi nechce dávat, když nevím, zda tam vůbec získám odpovědi na mé dotazy. Myslím, že pekárna byla dost drahá na to, abyste aspoň základní rady udělili zdarma. 1.7.2021 14:20
Ota Reiss Videí na chleba 1. generace je na internetu zdarma spousty, ale bez záruky. Naše kurzy jsou se zárukou - nepovede-li se, druhým pokusem Vás doprovázíme telefonicky a kdyby se i pak nepovedl, peníze dostáváte zpět. Toto jsou naše záruky s kterými se mnozí nechlubí.
Důvodů ale může být stovky a mohu Vám napsat alespoň nějaké: Vadný kvásek, nepekařská mouka, nedopečený chleba, špatná kombinace muk atd.
Jen poznamenávám, já si na prvním chlebu pochutnal až po 10ti letech zkoušení, protože mi to žádný pekař říci nechtěl a nevzdal jsem to ani z důvodu velkých ztrát, protože jsem věděl, že zdraví díky této základní potravině bude nevyčíslitelné! Dnes už máme techniky dokonce 3.generace, kde šetříte nejen zdraví, ale i drahé suroviny! A pokud byste nevěřila, pak ručíme i za naše informace tak, že nepotřebujeme od Vás žádné peníze, pokud nám zaplatíte až z úspor, které díky našim informacím získáte. A už Vám dal někdo lepší garance?
7.7.2021 13:08
Odpovědět
Celkem 147 záznamů
<<Předchozí12330Další>>