Vaše názory

Přidat komentář
Ivana Zdravím,mám dotaz trošku odlišný,chci se zeptat, když se háky pečou v chlebu, nejsou zdraví škodlivé? A z jakého materiálu jsou? Děkuji za odpověď. 25.2.2014 11:10
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Protože je v chlebu max teplota 100°C, nevadí to hnětačům zdaleka tolik, jako nádobě, která je vystavená přímému žáru (několik set °C)z topného tělesa. Nerez ocel vydrží bez problému i několik stovek stupňů. Problém je spíše ve vyjímání hnětačů. Ponecháme-li je v těstě, poškodíme část chleba, který odpovídá asi 4 krajícům za každý "vytržený" hnětač. V této pekárně, díky rychlohnětení, hnětače v těstě nenecháváme. 25.2.2014 11:25
Odpovědět
Petr Dobry den, zajimala by mne energeticka spotreba pekarny na jeden chleba. Dekuji 25.2.2014 10:54
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) U velkého chleba jsme spočítali el. výdaje asi 2 Kč - neuvěřitelné. K podobným číslům dospěli i zde: http://domacipekarny.dama.cz/zajimavosti_historie_peceni.php?d=214 25.2.2014 11:06
Odpovědět
Radostová Dobrý den,chtěla bych se zeptat,kolik cca stojí k dokoupení programy/software?Děkuji za odpovědˇ. 2.2.2014 16:09
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Počítáme i s tímto. Celý programátor stojí 890Kč a samostatný program 250Kč. Jak vidíte, jsme zatím jediní, kdo podporuje nové programy namísto nešetrného zahazování starších přístrojů! 18.2.2014 13:40
Odpovědět
Helena Macholánová Prosím, lze od Vás získat i přesný recept na přípravu kvásku v pekárně Sana? Předem děkuji za Vaši odpověď. 9.1.2014 21:09
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Recept na tzv. zavádění kvásku najdete v naší kuchařce. Pokud byste ale chtěla recept i se všema jeho vychytávkama, a hlavně, jak jej připravit za několik sekund, tak to je překvapení pro naše kurzy. 18.2.2014 13:28
Hanka To je hezké, že to je překvapení na Vašich kurzech, jenže já jsem od Pardubic a jet do Plzně, to je docela z ruky, neplánujete třeba ňáké víkendové kurzy ve větších městech? Určitě byh měla zájem. ještě teda nemám domácí pekárnu, stále vybírám, hlavně mě oslovily ty Vaše pekárny, ale ještě se nějak nedokážu rozhodnout pro kterou, která by byla asi tak nejlepší, když samozřejmě nebudu koukat na peníze. Nemohl by jste mi tak trošku poradit? Za informace Vám předem moc děkuji a s pozdravem Hanka 9.5.2014 12:52
Ota Reiss Díky alespoň za uznání. Vzhledem ale k tomu, že jsme jediní v Evropě, kdo se tímto tématem takto podrobně zabývá, pak bydlíte vlastně za rohem. Když jsme dříve jezdili na kurzy do Holadska nebo do Anglie, bylo to úplně za jiné peníze i čas a nedozvěděli jsme se ani polovinu toho, co již dnes máme. Rozhodně se nikde neučí, jak dělat chleba pro děti, dospělé, sportující, nemocné apod. Díky tomu se konečně situace obrátila - dnes už jezdí oni k nám!
Co se týče modelu pekáren, jistě využijete jednu z nerezových verzí bez umělého teflonu, které jsou cenově zvýhodněné. Připravit pak nejlepší chleba za pár minut a doslova za pár korun bez chemie, bude jak v pohádce... nevěříte? Pak už Vám zbývá jen se přesvědčit :-) Jestli chcete, pošlu Vám náš Internetový zpravodaj, kde uvidíte i zázraky, co vše se dá s takovou domácí potravinou dokázat-třeba jak se stát světovým sportovním šampiónem...
9.5.2014 14:03
Odpovědět
Anna Beránková Dobrý den, chtěla bych koupit pekárnu Sana a upřednostnila bych levnější verzi s teflonem, s nerez už je to pro mne moc drahé. Chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na škodlivost teflonu, případně jaká je záruka kvality používaného materiálu u pekárny Sana.
Děkuji
13.12.2013 18:28
SANAPEKARNA.CZ (Podpora) Teflon je karcinogen (jako ostatně skoro všechny umělé plasty) a alespoň v základních potravinách se mu snažíme vyhnout. Pokud opomeneme zdravotní vlivy, v žádném případě na teflonu neušetříte. Jeho opotřebení je poměrně vysoké a opravit zde nelze ani vadné těsnění. Nerez je ocel a dá se říci doživotní. Proto jsme zajistili i možnost výměny těsnění. Tím se stává neuvěřitelně levný a navíc zdravotně nezávadný! Ostatně se podívejte sami:
http://ekonomika.idnes.cz/americane-zaluji-vyrobce-teflonu-dqq-/ekonomika.asp?c=A050720_125931_ekonomika_plz,
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7aYhJWya-fk,
18.2.2014 13:39
Odpovědět
Celkem 122 záznamů