Vaše názory

Přidat komentář
Marie Dobrý den, pekla jsem poprvé chléb na program 1 podle základního receptu. Bohužel kůrka byla strašně trvdá, druhý den už se nedal chléb ani ukrojit. Přípálený nebyl. Nevíte v čem jsem mohla udělat chybu? Děkuji, Marie 27.1.2016 12:59
Ota Reiss Takto nemohu soudit, protože neznám nastavené teploty ani velikost chleba, který jste dělala. Zavolejte raději na 608361678, překontrolujeme Vaše nastavení. Zatím se nestalo, že by po naší radě někomu nešel chleba ven. 27.1.2016 20:19
Odpovědět
Lukáš Moric Dobrý den, zajímá mě jestli jde v pekárně udělat toustový chléb? Koukal jsem do návodu, ale žádný program tomu neodpovídal a ani v receptech o něm není zmínka. Děkuji za odpověď 14.12.2015 17:40
Ota a Petra Reissovi Pekárna Sana se zabývá především zdravými kváskovými recepty, ale to neznamená, že takové speciality neumí. Díky variabilním programům je možno nastavit cokoliv si zamanete a to i ze specialit či speciálních, bezlepkových aj, diet. Receptů je na internetu spousty. Na první "klik" jsem sáhnul na: http://recepty.vareni.cz/toastovy-chleb-z-domaci-pekarny/ kde si přečtu ingredience a časy a vše jednoduše nastavím na Saně. Chybějící teploty si snadno odhadnu (pro kynutí kolem 30°C a pro pečení kolem 180°C) a dokonce bez kompromisů, kdy nemusím, jak autor uvádí, ani stát před koncem u pekárny, abych ji dříve vypnul. A až si recept vyladíte (to je obrovská výhoda), tak si jej můžete uložit i do paměti. 16.12.2015 09:15
Odpovědět
Karel Havlák Dobrý den. Při vybírání Vaší pekárny jsem narazil na jednu zajímavost a to, že pekárnu nabízejí firmy resp. obchody Smart Bread Maker, Mlynky.cz, nebo Mipam bio s.r.o. ale všechny uvádějí jako adresu Č.Budějovice, Rudolfovská 11. Takže bych se v tom rád vyznal. A také by mě zajímalo, zda je k vidění nebo i zakoupení v Liberci nebo jeho okolí. Děkuji za odpověď. 9.12.2015 19:51
Ota Reiss Děkujeme za dotaz. Pekárničky jsou k vidění v Budějovicích a v Plzni. Více než k vidění jistě oceníte informace k "slyšení", kde Vám rádi vysvětlíme rozdíly mezi našimi a standardními pekárnami apod. Můžete také zavolat na 608361678. 11.12.2015 12:56
Odpovědět
Žaneta Dobrý den nevíte proč mi pekárna nechce míchat těsto ???vse ostatní funguje jen toto ne 28.11.2015 16:18
Ota Reiss Můžete raěji zavolat? Překontrolujeme funkce po telefonu. 608361678 30.11.2015 12:02
Odpovědět
Veronika a Tomáš Zdravím všechny chlebomilce. Posílám foto našeho, vůbec prvního upečeného chleba. Nikdy v životě jsme se o to ani nepokusili, ale musíme se pochválit - chleba je jako ze škatulky a stejně tak samozřejmě i chutná... No a všechny mé „nepřejícné dobré" rádce ze svého okolí asi zklamu, protože pekárna ve sklepě rozhodně neskončí! Mějte se krásně a díky za vše - hlavně za ty neskutečné rady!
Veronika a Tomáš
25.11.2015 23:50
Ota a Petra Reissovi Děkujeme za Vaše dojmy a jsme rádi, že po jediném kurzíku dokážete dělat nejlepší profi-chlebíky i Vy. Jiní takové recepty pilují třeba 10 let a takovou kvalitu nikdy nedocílí. Je to pozdrav pro všechny, kteří nám stále píší, že se jim to prostě nevyplatí!? Reissovi 25.11.2015 23:53
Odpovědět
Celkem 149 záznamů