Na webu používáme cookies a další technologie k tomu, abychom zajistili spolehlivost, bezpečnost našich stránek a sledovali jejich výkonnost. Za tímto účelem shromažďujeme informace o uživatelích, jejich chování a zařízeních. Pro podrobnosti a nastavení vlastních úprav zvolte možnost "Nastavení". Pokud souhlas odmítnete budeme používat jen základní nezbytné cookies.
1. pro začátečníky - přednastavené programy, jako u běžných pekáren, pak by tato pekárna neodradila začátečníky
2. stávající přednastavené programy, které je možné upravovat
3. absolutní volnost ve vlastním programu. Navolení různých činností (předehřev, hnětení, kynutí, pečení, hnětení + pečení,...) v libovolném pořadí a množství a ke každé činnosi rychlost hnětení, čas a teplptu a také možnost vložit zvukového signálu za různé činnosti, aby člověk nemusel sledovat hodiny a nic nezmeškal, když má třeba přidávat další suroviny
4. x vlastních programů (určitě více než 7, klidně 99), které si uložím po proběhnutí jakéhokoliv programu, který zkončí.
Takto navžená pekárna by byla naprosto úžasný pomocník v kuchyni pro pokročilé, začínající i líné kuchaře. Je mi jasné, že toto naprogramování není jednoduché, ale vím, že není nemožné.
24.9.2014 23:15
Je tato verze již v prodeji nebo kdy bude? A verzi III pak jen dokoupím program? Super.
25.9.2014 15:00
Ještě bych připojil vlastní zkušenost se zakládáním kvásku. Na poli utrhnout pár klasů, vložit do trochu vody a nechat den stát. Vodu slít do žitné mouky a kvásek se mi vždy chytnul. Jen je třeba před pečením jej alespoň 4 dny dokrmovat. Doporučuji začít péci menší chleba, protože kvásek je tak živý, že mi těsto přeteklo do pekárny. 26.8.2014 16:53
Mlýnek jsem zatím nevyzkoušela, ale nesmírně se na něj a na čerstvou mouku těším.
Krásný zbytek dne a ještě jednou děkuji. Miluš z Lipůvky
25.7.2014 13:21
Včera jsem koupila tempeh a byl asi plesnivý, protože měl na sobě černé fleky. Tak jsem si opět na Vás vzpomněla a docela vážně uvažuji o dokoupení sady na tempeh. S manželem uvažujeme, že si od Vás necháme nainstalovat upgradovaný program, že by to ušetřilo spoustu mačkání knoflíků atd.
Když to shrnu, jsem za pekárničku moc ráda a hlavně vám chci poděkovat, že se snažíte ji stále vylepšovat, a to nejen pekárnu, ale že i předáváte spoustu jiných užitečných informacích a rad, prostě jste skvělí!
Jitka J. s rodinou
13.7.2014 14:21
Dobrý večer, chtěla jsem si koupit pekárnu a ne přístroj na vaření z mouky. Vaše reklama na internetu je naprosto klamavá. Na videu s nerez nádobou a pokličkami má chléb ve finále hnědou barvu. Já mám pouze uvařenou mouku. Že se nedá v nerez nádobě chleba péct, ale pouze vařit, člověk zjistí, až si vše koupí. Pokud má být chléb upečený podle návodu tehdy, když v těstě přesáhne teplota 93°, je to naprostý nesmysl. To je tak sotva uvařený. A.U.
ODPOVĚĎ: Díky za hezký dopis, ale nevím, jestli se tím ptáte, nebo mi chcete vysvětlit Vaše nové teorie. Fyzika totiž říká, že dokud se z chleba nevypaří voda (a té je tam požehnaně), nemůžete přesáhnout 100°C! Ač nesouhlasíte, držíte dle hodnocení zákazníků nejdokonalejší pekárnu t.č. na světě, která byla po 20 let vyvíjena právě v Čechách. A pokud mi ukážete, nebo dokonce uděláte chleba, který je lepší, než udělám v této pekárně, dostanete odměnu 10.000 Kč. Dobrá nabídka? O.R.
Víte co, jste tak drzý, že pekárnu vrátím. Vaše teorie o tom, že chleba nepotřebuje kůrku, jsou naprosto scestné...! A.U.
Zde si paní dovolím poopravit, protože kůrku si lze vyladit pro věk a činnost každého jedince samostatně a to 3-stupňovým pečením. V každém případě se jedná o názorný příklad, jak „ztuhle“ vypadají orgány i myšlení člověka, který silné vypečené kůrky zbožňuje! O.R. 13.7.2014 14:41